![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Tecrübeli hoca, transferi Devler Ligi için düşündüklerini belirterek, "Kadromuz, ligde zirveyi kaptırmaz" dedi.... Lig için yeterli Beşiktaş Teknik Direktörü Denizli, kupa maçında ezeli rakiplerine yenilmelerine rağmen; mevcut kadrolarının Süper Lig için yeterli olduğunu söyledi. Tecrübeli hoca, transferi Devler Ligi için düşündüklerini belirterek şöyle konuştu: Daha güçlüyüz "Kadromuzu yeni takviyelerle güçlendirdik. Takımımın performansından memnunum. Yeni transferi Avrupa'da daha başarılı olabilmek için düşünüyorum. Elimdeki kadro, Süper Lig şampiyonluğu için yeterli." fotomac | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | bana lig için de yetersiz geliyor ya.. tabi maçlar sahada oynanırsa şampiyonluğun yine de en büyük adayıyız
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gecen seneye gore cok daha zorlu olacak bu sene lig. rakıbımız gecen sene ki gibi tecrubesız sıvas olmayacak. hocanın bu tarz acıklamaları futbolcuların da kendıne guvenmesı acısından iyi.beklentının buyuk oldugunu hepsı cok iyi bılıyor | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sampıyon olacagız besıktasım bu sene ![]() ![]()
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | lig daha başlamadı ama bnde denizli gibi düşünüyorum bu sene şampiyonluğun en büyük adayı kesinlikle biziz ve şampiyon olucağımızıda düşünüyorum bir kaç haftaya herkesin fikrinin değişeceğini düşünüyorum ben
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |