![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Atatürk Köşesi Büyük Beşiktaşlı Mustafa Kemal Atatürk ve Atamız Hakkında Herşey. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Seçim sonuçlarının coşturduğu bazıları ise zaten 'farklı olmak, radikal olmak' adına neler neler yazıyorlar., Örnek çok... Geçenlerde biri, Hürriyet'in '70 milyonluk aile' reklam kampanyasında yer verdiği Atatürk fotoğrafının altındaki 'Onu özlemeyenimiz var mı?' sorusuna takılmış. Diyor ki 'Ben özlemiyorum. Saygıyla anıyoruz, elbette ve daima, ama birlikte rakı içmediğim, yemeğe geçmediğim, dans etmediğim, dedikodu yapmadığım, tenine hiç değmediğim birini özlemeyi doğrusu içim anlamıyor.' Biz, özleyenler de diyoruz ki: 'Sana ne kardeşim? Özlemezsen özlemeyiver.. Hürriyet'in reklamı sana çok mu dokundu?' Kaldı ki... Atatürk yaşasaydı, seninle ne rakı içer, ne dans eder, ne de 'dedikodu' yapardı...
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | Radikal gazetesindeki bir elemandı o yazıyı yazan.
__________________ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | EVET BİR BAYAN YAZAR NUR ÇİNTAY
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | aynen öyle...yaşasaydı seninle hiç bişii yapmazdı sen sıkma o tatlı canını...BİZ ÖZLÜYORUZ ATAMIZI sen de bu yazıyı yazmadan önce bi düşün o yazıyıı öyle hür bi şekilde nasi yazıyosunnn...böyle bi kişilik böyle bi lider ancak 200-300 yılda bir gelir dünyaya o da biz ASİL TÜRK MİLLETİNE nasip oldu ATAMIZI ÖZLÜYOR VE HERZAMAN SAYGIYLA ANACAĞIMIZA SÖZ VERİYOR;BİZE EMANET ETTİĞİ BU CUMHURİYETİ İLELEBET YAŞATACAĞIMIZA AND İÇİYORUZZ...
__________________ ђєгкєร ђค๔๔iภi ๒ilєςєк..! мυнтαç σℓ∂υğυη кυ∂яєт ∂αмαяℓαяıη∂αкi αѕiℓ кαη∂α мєν¢υттυя ![]() No ernesto ! "gσ∂ ωiℓℓ giνє мє נυѕтi¢є" | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bu yazılar artık gerekli olmaya basladıgı icin yazdım
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | ATAM SENİ HİÇBİR ZAMAN UNUTMAYIZ UNUTTURMAYIZ..... SENİN İLKELERİNDEN TAVİZ VERMEYEĞİM VERİLMEMESİ İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ATAM İZİNDEYİM!!!!!!!!!!!!
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |