![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Bu futbolcular Ocak'ta beleş! ![]() Avrupa'nın önde gelen futbolcularının sözleşmeleri sona eriyor. İspanya başta olmak üzere Almanya, İngiltere, İtalya, Fransa ve Hollanda’daki birçok oyuncu, bonservis bedeli olmadan alınabilecek.. Bu sezon sonunda Avrupa'nın önde gelen futbolcularının sözleşmeleri sona eriyor. Türk kulüplerinin gözdesi Hamit ve Halil Altıntop kardeşlerin yanı sıra birçok yıldız, ocak ayında serbest kalıyor... Avrupa'nın önde gelen yıldızlarının sözleşmeleri bu sezon sonunda bitiyor. Eğer bu futbolcular kulüpleriyle yeni sözleşme imzalamazlarsa, ocak ayından İŞTE OCAK AYINDA SERBEST KALACAK DÜNYA YILDIZLARI www.transfermarkt.de'den
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bunların içinde son dönemde adı BEŞİKTAŞ la anılan luis saha da var. anlamadığım şu: madem adam ocak ayında serbest kalıyor neden biz everton kulübüne 5 milyon euro bonservis bedeli ödüyoruz? bunu açıklayabilecek biri var mı?
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | elimizdekilerden bunlardan alabilsek keşke.. süper isimler var JULIANO BELLETTI LOUİS SAHA SIDNEY GOVOU VAN NISTELROOY MARTIN DEMICHELIS
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() ![]() | Cok basit.Demiroren para harcamazsa,kulubu borca sokmazsa gozune uyku girmez.Babasi sirketlerini batirmasin Bjk yi batirsin diye bizim basimiza musallat etti.Ona buna para vermezse amacina ulasamaz.
__________________ YETER!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bizde para bol napıcaz bedava topçuyu
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 16 ![]() ![]() | adam bu işi bilmiyor ne beklersin ki ocakta serbest kalıcak ama 5 milyon verip alıcak. ben para verdim yıldız aldım dicek.. ama bunu medyada yazıyor niye hiç bir yönetici çıkmıyor bekleyin serbest kalıcak demiyor.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |