![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kimse kendini kandırmasın zapo gibi defeans yok türkiyede ama şu var teknik heyet transfer konusunda yetersz kaldı 15. hafatada durum vaziyet ortada hangi transfer iyi çıktı başarı oranı yüzde kaç bana biri söylesin | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | zapotocny ama uğur da kendini geliştirirse güzel olur ![]() ![]()
__________________ Şampiyon olalım bu sene Uçalım göklere Koyalım cimboma fenere ßir çizik atalım dertlere ßeşiktaş’ım adını yazalım her yere | ||
| | |
| | #5 | ||
| Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ekreme kimse oy vermemiş bayagı bi iyi cıktı umarım dahada iyi olacak
__________________ ŞU DINMEYEN ARZUYA KARŞI KOYSADA DAĞLAR, ÜMITSIZCE GÖZLERIM SANMAKI HERDEM AĞLAR;VARSINDA HASRET ILE GEÇIVERSIN SENELER, BIZI AYIRAN YOLLAR BIRGÜN YENIDEN BAĞLAR... | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 53 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zapo - Sivok
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bence zapo
__________________ | ||
| | |
| | #9 | ||
| pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | SıraLama yaparsak ; Zapo, Sivok, Ekrem diyorum...
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |