![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
.:::::BeŞiKtAşK:::::. ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 14 ![]() |
ben genelde ne yalan söliyim heyecenlanırım allahım inş gelir nolur gelsin waaaayy bjk mı alcak deiklerim çok olur ya siz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şu ana kadar zaten hangi habere asparagas gözüyle baktıysam hep öyle oldu ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kafamda gelmesini istiyosam ble haberlerden sonra vazgeçerim çnküüü direk yalandır yane ![]() ![]() ![]()
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 49 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Asparagas Adi üstünde , gerçek oLsa Hadi neyse dicem Ama Gerçek olmayan'a Sevinmek biraz aptalca.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Yalan hoşuna giden varsa kendinden şüphelensin. febe ve cincon için uydurulan haberler Beşiktaşım için uydurulmuyor diye üzülen varsa Beşiktaş lılık ruhunu anlayamamış demektir. O takımların ezikliği aldıkları zevklerin farklılığında. Tıpkı utanmadan anlatabildikleri 8-0 ankragücü maçları gibi. "Yalanda olsa Beşiktaş haberi duymak istiyorum" demem!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 60 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayal ürünü olan haberlerle işim olmaz | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |