![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 55 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Brezilya ekiplerinden Corinthians'ın başında bulunan teknik adam Manolo Menezes, bugün yaptığı bir açıklamayla Brezilya Milli Takımı'nın başına geçeceğini duyurdu. 48 yaşındaki Brezilyalı teknik adam, "Brezilya Futbol Federasyonu'ndan gelen teklifi kabul ettiğimi söylemek istiyorum. Milli takımın başına geçmek benim için büyük bir gurur olacak" diye konuştu. Brezilya Futbol Federasyonu, cuma gecesi yaptığı bir açıklamayla Menezes'e teklif götürüldüğünü duyurmuştu. 2008 yılından bu yana Corinthians'ın başında bulunan Menezes, geçtiğimiz yıl Brezilya Kupası ve Paulista Şampiyonası'nı kazanmıştı. BesiktasForum.NET Dış Kaynaklı Haberler / Goal.com | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 55 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BoBo için Bir Şans Olabilir Corinthians Patentli Bir Futbolcu umarım Takibe Alır Yeni Hoca Bobo'da Kendini Gösterirse Tekrardan Çok İstediği A Milli takım Formasını Giyebilir . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bobo busene iyi bir performans gösterirse aday kadroya çağırılır
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |