![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | gönlünde siyah ve beyaz renklerden başka renkler olmayan ben hernekadar hep destek tam destekcide olsam,artık canım cok acıyor.takımımızın birzcık ümit verici olduunu görebilsem oda yetecek ama yazıkki yok,yok işte.yönetimin yanlış strateji izlemesi,yanlış oyuncu transferleri derken bu noktadayız.bi adım dahi ileri gidemiyoruz.yeter artık karakartalımı ucurun...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #4 | ||
| şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ali tandoğan
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | baki kapasitesi dahilinde bence elinden geleni yapıyo en azından iyi niyetli ama ricardinho nun ismini sadece bi arkadaş yazmı.galibiyet sonunda herkes tek yürek olmuşken onun durgun hallerinden sıkıldım
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
| |
| | #9 | ||
| tek aşk beşiktaşk ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | mehmet yozgatlı serdar özkan ali tandoğan.baki kalmalı baki bütün yüreğiyle oynuyor bence.tek sorun çok basit hatalar yapması.en azından aldığı paranın hakkını vermeye çalışıyor.yozgatlı ise hiç bişey yapmıyor.yazık verilen paraya.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #10 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bak yozgatlıyıda unutmuşum...oturduğu yerden para yiyor...hiç bir işe yaramıor...oyuna girse bile hiç bi şey yapmıor...en azından yüreğini koysa ışık var diicem ama bi şey yok | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/56319-sizce-besiktasimizdan-gidecek-ilk-futbolcu-kim/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 16-03-2008 13:10 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |