![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | sözün özü geL artk bea memedim inönü seni çağırıo.. | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sattı! M.Topuz 45 dakika sonra Aziz Yıldırım ile kol kola İstanbul'da oalcakmış. Kaynak : NTVspor
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
| |
| | #3 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | gorecegiz besiktas taraftari sunu bilmeli suc burda mehmetin degildir artik suc isi bitiremeyen besiktas yonetiminindir mehmet yapacagini yapmistir artik diyecek birsey yok
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
![]() TOPLANTIDAN NE KARAR ÇIKTI? 12 Haziran 2009 22:18 Antalya’daki tatilini sonlandırarak Kayseriye dönen Mehmet Topuz, bilmeceye dönen transferi ile ilgili Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki ile toplantı yaptı. Toplantıda Kayserispor tarafının, “Biz Fenerbahçe ile görüştük, anlaştık. Şimdi senin de görüşmen gereken taraf Fenerbahçe’dir” dediği, bunun üzerine Mehmet Topuz’unsa “Ben daha önce de söyledim, Beşiktaş’ı istiyorum” şeklinde cevap verdiği öğrenildi. Bunun üzerine Kayserispor cephesinin Mehmet’e, “O zaman bu isteğini Aziz Yıldırım Bey’e söylemelisin. Bu görev sana düşüyor” şeklinde teklifte bulunduğu ancak Topuz’un “Ben Aziz Yıldırım’a söyleyemem” dediği bildirildi. Toplantıdan yine net bir karar çıkmazken, Mehmet Topuz ve menajerinin yarın Kayseri’de bir basın toplantısı düzenlemeleri bekleniyor. maraton | ||
| |
| | #5 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | afferin olm topuz kayserinin yaptigi su serefsizliklere bak neden mehmet muhattap olacakmis aziz yildirimla siz sormadan verdiniz siz diyeceksiniz mehmet besiktasa gitmek istiyor diye akillari sira cocuga baski kuracaklar azizin yanina gonderip
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | mehmet gidip 1 yıl daha oynasın kayseride zaten seneye sözleşmesi bitiyo seneye bavulunu toplar gelir bize atar imzayı olur biter başka türlü bunlar mehmet'i bize vermezler
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #8 | ||
| forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | verseler de vermeseler de mehmet'in beşiktaş diye yanıp tutuştuğunu ve fenerbahçenin ezikliğini herkes iyice gördü..
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bnm anlamadıgım su bu kayserı baskanı nıe ya fenerde oynar ya bızde dıoda besıktası kaale almıo cocuk bas bas bagrıo bjkde oynamak ısıtorum dıe acık acık cıkıp soylesın bız fblıyız dıe herkes rahatlasın ayıp ya koskoca fener ekolu rıdvan dılmen bıle mehmet topuzun bjkta oynaması gerekıo dıo azıze sultan 3 sene 3 sampyıonluk dedı yedıremıyo kendıne topuzun bu kadar bjklı cıktıgı bu kadar rezıl bı camıa gormedım ya cocuk da rahat bıraksınlar dıe ne yapıcagını bılemıyordur | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |