Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi


Geri git   Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi > Beşiktaş > Futbol

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-09-2009, 01:20   #1
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Nouma Soruları Yanıtladı

Beşiktaşlı taraftarların sevgilisi, unutulmaz futbolcu Pascal Nouma bugün HABER1903 merkez binasına gelerek sizlerin sorularını tek tek cevapladı.

Ve işte Pascal NOUMA`nın sorularınıza verdiği cevaplar...

Beşiktaş`a teknik direktör olmayı düşünüyor musun? Ve ya herhangi bir görev alma düşüncen var mı? (Ahmet Değirmenci , Sergen Uysal, Mert Şenel, Ahmet Fırat, Haluk Özel, Ertan Sert, Semih, Hakan Demir, Mehmet Akif Çevik, Sinan, Ertuğrul Kınalı, ulasdemiröz, Gökhan Şen, Serdar Tabur, Gökhan Kırankaya, Mustafa Diler, Müslüm Fincan, Halil İbrahim Yüce, Serkan İncekara, Onur Güner, Ahmet Değirmenci, Ahmet Çağrı Özsema)

Pascal Nouma : Ümit ediyorum. Fakat şu ana kadar bir teklif gelmedi. Gelirse çok mutlu olurum....

Öldüğünde İnönü`ye gömülme konusunda hala kararlı mı? (Batuhan);

Nouma : Evet hala kesinlikle geçerli. Öldüğümde İnönü`ye gömülmek istiyorum.

Kendisini Beşiktaş`tan kopartmak için yoğun çaba harcayan bazı kişi ve medya kuruluşlarına bir mesajı var mı? Beşiktaş`tan ayrılmaya mecbur bırakıldığını düşünüyor mu? (Beşiktaşlıyım, Ahmet Saat )

Nouma :Ben tabii ki kalmayı tercih ederim. Ama böyle bir karar alındı. Yapabileceğim hiçbir şey yoktu. Ama biz olmasakta Beşiktaş sonsuza kadar yaşayacaktır.

Manchester United maçında tribünde olacak mı? Eğer gelecekse bu kapalı tribün mü olacak? (pascaltekin, Ahmet Gazi, Fatih Aslan, Serkan İncekara, Musa Tabak, Egemen Çağlar )

Nouma : İşlerimden dolayı Pazar günü dönmek zorundayım. Bu yüzden de Manchester maçını televizyondan izleyeceğim ama kalbim sahada ve tribünlerde çarpacak.

Öncelikle ülkene hoşgeldin. Galatasaray derbisini izleyecek misin? Ve ilk 4 hafta itibariyle oynanan maçlarda sen de golcü bir futbolcu olduğuna göre, Beşiktaş gol sıkıntısını sana göre nasıl çözebilir? (Ahmet, samir ersoy)

Nouma : Ülkeme hoşgeldim. İzleyeceğim kesinlikle. Ama maç deplasmanda olduğu için gitmeyi düşünmüyorum. Kendi sahamızda olsaydık kesinlikle tribünde olurdum. Beşiktaş`ta gol sıkıntısı olacağını sanmıyorum. Nihat 2000 senesinde bana 11 asist yapmıştı. Böyle bir oyuncu varken gol sıkıntısı çekeceklerini düşünmüyorum.

Şampiyonluk kutlamalarına neden katılmadı? Bu kutlamalara gelmek için para istediği doğru mu? Gelmemenin sebebi neydi? Taraftarla ne zaman buluşacaksın? (İsmail, kartalim, Emirhan Kartal, Ahmet Gazi, Tunc Tuna, Burak Budakoğlu, Bahadır Çengelköy)

Nouma : Benim böyle bir geceden kesinlikle haberim yoktu. Bana katılmam için davette bulunulmadı. Fakat hakkımda çıkan bu haberlere çok üzüldüm. Hele Beşiktaş taraftarından para istemem söz konusu bile olamaz. Bu çıkarılanlar sadece dedikodudan ibarettir. Bu kış Türkiye`de iyi bir projeye imza attım. Yine Beşiktaşı gururla temsil edeceğim. Türkiye`de bulunduğum günlerde oynanan maçların hepsine gelmeyş düşünüyorum.

Senden sonra 21 numaralı formayı Serdar Özkan aldı. Bununla ilgili senden bir izin alındı mı? Ya da Serdar`a o numarayı sen mi önerdin? (Mert Şenel , Halil İbrahim Yüce)

Nouma : Serdar Özkan`ın 21 numaralı forma için izin almasına zaten gerek yok. Ama ben Beşiktaş`ta oynarken kendisi PAF takımda oynuyordu ve bazen de A Takım kadrosuna giriyordu. Ve o zamanlar devamlı kendisine konuşup ona tavsiyelerde bulunuyordum. Tabii ki benden sonra 21 numaralı formayı taşımak kolay olmasa gerek. Ben onun çok iyi bir futbolcu olduğuna inanıyorum.

Fenerbahçe maçında yaptığı o meşhur hareketi yine olsa yaparmıydın? (Emin Koçak, Naci Söke)

Nouma : O hareketi yaptığıma şu anda çok pişmanım. Bir daha aynı atmosferde olsam tekrar yapacağımı sanmıyorum.

Beşiktaş Kulübü`ne başkanlık yapmak ister misin? (Haluk Özel, Serkan gürbüz, Gökhan Şen)

Nouma : Türkiye`de olmak, Beşiktaş`ta oynamak, Türkiye`de star olmak benim için bir rüyaydı. Ve ben bu rüyamı gerçekleştirdim. Tabii ki Beşiktaş`a başkan olmak isterim. Fakat bildiğim kadarıyla bunun için Türk olmak gerekiyor. İlerde Türk pasaportum olursa neden olmasın.

Müslüman olmayı düşünüyor musun? (Ertan Sert)

Nouma : Ben sporcuyum. Benim dinim Beşiktaş.

Bize futbolcu önerir misin? Feindouno nasıl bir futbolcu? (Faruk n cebe)

Nouma : Feindouno çok çok iyi bir futbolcu. Benimde çok beğendiğim bir oyuncu. Benim Fransa`da futbolculara tek tavsiye ettiğim kulüp her zaman sadece Beşiktaş.

Beşiktaş`ı takip edebiliyor mu? Eğer ediyorsa Beşiktaş`ı nasıl buluyor? (Emre Yücebıyık )

Nouma : Olabildiğince takip etmeye çalışıyorum. Ve Beşiktaşla ilgili olarak Türkiye`de yaşayan arkadaşlarımla devamlı konuşuyorum ve bilgi alıyorum.

Yanılmıyorsam jübilesini yapmadı. İnönü stadyumu`nda jübilesini yapmak ister miydi? (Sinan, Burak Budakoğlu, Çağrı)

Nouma : Jübile yapma imkanım olmadı Beşiktaş`ta. Çok istedim. Hala da çok istiyorum. İlerde böyle de bir fırsat verilirse çok sevinirim.

Benimle diskoya gider misin? ( Serkan Gürbüz)

Nouma : Vaktim olursa Serkan senle seve seve diskoya giderim..

Türkiye`ye ilk gelişinde Beşiktaş hakkında ne biliyordu? Bu kadar güzel bir ortam bulabileceğini tahmin ediyormuydu? Ve neden İstanbul Beşiktaş`ta yaşamıyor? Büyük Beşiktaş Çarşı`sında bir dükkan açsa süper bir esnaf olurdu. (Akif Koşar , Serkan İncekara)

Nouma : İlk gelişimde Türkiye ve İstanbul ile ilgili hiçbirşey bilmiyordum. Bana çok uzak bir ülkeydi. Burada bu kadar çok sevileceğimi ve başarılı olabileceğimi hayal edemezdim. İstanbul`da olmayı düşünüyorum. Hatta bunla ilgili projelerimiz var. Yılın 6 ayı Türkiye`de 6 ayı da Fransa`da kalmayı düşünüyorum.

Beşiktaş`ın senin hayatındaki önemi nedir? (Çağdaş Özkan, Serkan İncekara)

Nouma : Beşiktaş benim çocuğum, annem, babam, nefesim, ailem, herşeyim. Bu benim içimde olan birşey. Bunu açıklayamam.

Beşiktaş şampiyonlar liginde nasıl bir performans gösterir? Beşiktaş`ın şampiyonlar ligindeki maçlarına gidecek mi? (Asım köstence )

Nouma : Çok zor bir gruba düştü. Ben en iyi dereceyi alacaklarına inanıyorum. Tribünde bir tane daha taraftara ihtiyaçları varsa o da benim.

Beşiktaş için Fransa`da scoutluk yapar mı? (Burak Gül, Murat Karahan, Caner Ilgın)

Nouma : Bunu ben de çok istiyorum. Bununla ilgili bazı çalışmalarımız var. İlerleyen günlerde gerçekleştirmeyi planlıyorum.

Şu anda ne iş yapıyorsun? Türkiye`ye dönmeyi düşünüyor musun?

Nouma : Şu anda herhangi bir iş yapmıyorum. Fakat Türkiye bağlantılı bir projemiz var. Şu anda zamanımı çocuklarımla geçiriyorum.

Beşiktaş`tan ayrıldıktan sonra Çaykur Rizespor`dan teklif aldığın doğru mu? (Ramazan tülen)

Nouma : Beşiktaş`tan ayrıldıktan sonra ne Çaykur Rizespor`dan ne de başka bir takımdan teklif almadım.

Galatasaray - Beşiktaş maçının sonucu sence ne olur? Kim kazanır? (Fatih Aslan, Egemen Çağlar)

Nouma : Ben her zaman Beşiktaş`ın kazanmasını isterim. Benim yarın ki skor tahminim 1-0 Beşiktaş alır.

Seni bir daha ne zaman İnönü`de göreceğiz? (Barış böyüker )

Nouma : Bu kış sık sık göreceksiniz.

Fenerbahçe maçında yaptığın hareket birilerine mesajmıydı? ( Muhittin aluç)

Nouma : Evet bir mesajdı. Ama bu mesaj ne Fenerbahçe kulübü`ne ne de Fenerbahçe taraftarına yapılmış birşeydi. Benim kişisel bir meselemdi. Bu konuyu bir daha konuşmak istemiyorum.

100. yılda 2-1 yendiğimiz İstanbulspor maçında. Oyuna girdikten 5 dakika sonra ikinci sarı karttan atıldı. Dürüst olmasını istiyorum. Küfür etti mi gerçekten? (Furkan Kenaroğlu)

Nouma : Ben orada kesinlikle küfür etmedim. Sadece golden sonra "Bu golü hazmettiniz mi, bu golü yediniz mi?" dedim. O maçtan sonra hakemin benim hakkımda "Zenci" açıklaması vardı. Asıl tartışılması gereken oydu. Buradan Ali Aydın`a selamlarımı gönderiyorum. O benim ne demek istediğimi anlamıştır.

Bunca zamandır hala taraftarın gönlünde olabilmeyi neye bağlıyorsun? Bu işin sırrı nedir? (Sinan Akay)

Nouma : Formaya saygı, taraftara saygı, yapabildiğiniz en iyisini yapabilmek. Gol atamasanızda pes etmemek ve savaşmak. Kural budur.

Bu sene Beşiktaş`ın şampiyonluk şansını ne görüyorsun?Medyada oluşan GS ve FB`nin favori olduğu havası sence de gerçekçi ve doğru mu? (Yakup Sabri İnankur)

Nouma :Ben her zaman Beşiktaş`ın şampiyon olacağına inanıyorum.

Bir gün Beşiktaş Avrupa Şampiyonu olacak mı?Cevabın evet ise, senin o anda o takımda bir rolün ve görevi olacak mı?Sen hangi görevde olmak isterdin. (Yakup Sabri İnankur)

Nouma : Tek temennimiz o. Ve ilerde teknik direktör ya da yardımcısı ve ya yönetim kurulu üyesi olmayı çok isterim.

Beşiktaş taraftarına vermek istediği bir mesaj var mı? (Serkan İncekara)

Nouma : Beni bu kulüp yarattı. Ben bu kulübün bir bebeğiyim. Taraftarlar da kulüplerine ve futbolcularına sahip çıkıp onu desteklesinler.

Benim Beşiktaşlılık ruhu doğuştan. Bu ruh sana nasıl aşılandı. Bu ruhu sen nasıl hissettin ? (Itır Esen)

Nouma : Ben ilk geldiğimde annemden, ailemden koptum. 21 numaralı formayı almamın sebebi de karım ve çocuğum Fransa`da kaldı, ben burada kaldım. 21 numarada bulunan 2 numara karım ve çocuğumu temsil eder. 1 numara da beni temsil ederdi. Annem de bana oraya gittiğinde herşeyi unut, sen çok güçlüsün, sadece futbolunu oyna dedi. Ben de buradan aldığım sevgiyle bu ruhu hissettim.

-HABER1903-
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-09-2009, 01:26   #2
є∂α
 
HeRşeyim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Müslüman olmayı düşünüyor musun? (Ertan Sert)

Nouma :
Ben sporcuyum. Benim dinim Beşiktaş.


çok güzel bir röpörtaj olmu$ (:

saoL mehmet
__________________
<3 !...Siyah-ß[é][y]aZ...! <3
HeRşeyim Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-09-2009, 01:59   #3
 
wolwos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

pascal ya var mi ötesi cok beyeniyorum.Umarim fransada besiktas icin scoutluk yapar.
__________________
Click the image to open in full size.
wolwos Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-09-2009, 02:07   #4
 
In the dark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

yok böylesi ya çok duygulandımm ...!
__________________
In the dark Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-09-2009, 02:14   #5
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Pascal benimle Discoya gidermisin demiş arkadaşın biri süper

en güzel soruyu soran arkadasa 21 nouma yazılı ve imzalı cubuklu forma hediye edildi
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-09-2009, 02:19   #6
Dişi Kartal
 
senosh61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Pascal benimLe discoya geLirmisin soruyu benim kuzen sordu ama Formayi aLamadi
__________________
Evlenince Kocam Beşiktaş'lı Olsun .. Çocuğumuza Ninnimiz Kartal Gol Gol Olsun.... Neyliyim Siyah Dediğimde Beyaz Demeyen Sevgiliyi .. !
senosh61 Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-09-2009, 02:52   #7
forumun death metalcisi
 
KanKokusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

UnutulmaSSın sen pascaL !!!
__________________
Click the image to open in full size.
KanKokusu Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-09-2009, 17:04   #8
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

KRAL NOUMA !
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-09-2009, 17:15   #9
B3ŞİKT@ŞK
 
pascaltekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Manchester United maçında tribünde olacak mı? Eğer gelecekse bu kapalı tribün mü olacak? (pascaltekin, Ahmet Gazi, Fatih Aslan, Serkan İncekara, Musa Tabak, Egemen Çağlar )

bnde sordumm ben basta ısmım D:
__________________
T3QİN
pascaltekin Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-09-2009, 17:36   #10
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx
 
kmnd_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

pascal yhaaa
__________________
****************************************
* xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx *
****************************************

Click the image to open in full size.
kmnd_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık




Türkiye`de Saat: 04:17 .

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2

Sitemiz CSS Standartlarına uygundur. Sitemiz XHTML Standartlarına uygundur

Oracle DBA | Kadife | Oracle Danışmanlık



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580