Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi


Geri git   Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi > Beşiktaş > Futbol

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30-01-2010, 14:39   #191
 
havali_cocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Konu için çok ama çok teşekkürler, sağolasın... Yarın seçimlerde kimin kim olduğunu bir kez daha iyi göreceğiz ama önemli olan kimin değil, hepsinin BEŞİKTAŞ adına güzel işler çıkartabilmesidir... Hayırlısı olsun Beşiktaş adına...
__________________

Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .!
havali_cocuk Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-01-2010, 14:41   #192
zɐʎaq ɥɐʎis
 
SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Oy çokluğu ile ibra edilmiştir.

Click the image to open in full size.


Kritik Oylama Demirören Lehine!

Beşiktaş Kulübü'nün Yıllık Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı'nda yönetim kurulu, idari ve mali bakımdan ibra edildi.

Detaylar az sonra...
__________________
Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +
SahEmre Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-01-2010, 14:46   #193
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Umarım Seçim'e Yansımaz bu olay.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-01-2010, 14:49   #194
A S T U T E
 
astute - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Mehmet´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Umarım Seçim'e Yansımaz bu olay.
aynen
__________________
Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz
astute Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-01-2010, 14:52   #195
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Umarım Başkan Olamazsınız.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-01-2010, 15:04   #196
 
caki-bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yönetimi Ibra Edildi!

DEMİRÖREN YÖNETİMİ İBRA EDİLDİ!.. Beşiktaş Kulübü'nün Yıllık Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı başladı.

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapılan toplantıda ilk olarak Kongre Divan Başkanlığı seçimi yapıldı. Kongre Divan Başkanlığı'na Uluç Gürkan getirilirken, daha sonra kulüp başkanı Yıldırım Demirören, kısa bir açılış konuşması yaptı.

Başkan Demirören, iyisiyle kötüsüyle Beşiktaş'a bir şeyler vermeye çalıştıklarını ifade ederek, ''Beş kupayı, Fulya Projesi'ni bu yönetim kurulunda gerçekleştirdik. Bugün buradan Beşiktaş kazanarak çıkacak. Beşiktaş, kalbimizdeki en büyük sevgi'' dedi.

Kongre üyelerine seslenen Demirören, ''Sizlerden şunu rica ediyorum, yarın kim kazanırsa kazansın, bütün camia onun arkasında olalım, onu yüceltelim. İnanın ki o gün Beşiktaş kazanacaktır. Hayırlı kongreler diliyorum'' ifadelerini kullandı.


-KENAN ÖNER: 2009 BEŞİKAŞ'IN YILI OLDU-


Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, ''2009 yılının her anlamda Beşiktaş yılı olduğunu söyleyebilirim'' dedi.

Beşiktaş Kulübü'nün Yıllık Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı'nda kulüp yönetim kurulunun 2009 yılındaki faaliyetleriyle ilgili bilgi veren Kenan Öner, 2009 yılının her anlamda ''Beşiktaş yılı'' olduğunu belirterek, ''2009, çifte kupa alarak tarihi bir zafere imza attığımız, Fulya Projesi'nin kurdelesini kestiğimiz bir yıl oldu'' diye konuştu.

Bu başarının mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını ifade eden Öner, ''Bu büyük başarıları camia olarak ve kenetlenerek başardık. Camia olabilmek, Beşiktaş'ı diğer kulüplerden ayıran bir özelliktir. Birlik ve beraberliği sağlayamamış bir kulüp asla şampiyon olamazdı. Beşiktaşımız 19 yıl aradan sonra çifte şampiyonluk yaşamış, herkesin imrendiği bir kulüp olmuştur. Bizi kıskananlar gündemi değiştirmeye çalışmıştır'' ifadelerini kullandı.


-KONGREYE KATILIM YÜKSEK-


Beşiktaş Kulübü'nün Yıllık Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı'na kongre üyeleri büyük ilgi gösterdi.

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen mali kongrede salon tamamen dolarken, yoğun güvenlik önlemleri de dikkati çekti. Bir noktada üst araması yapılırken, diğer noktada ise üyelere kartları verildi.


-BEŞİKTAŞ'ıN BORCU AÇIKLANDI!-


Beşiktaş Kulübü'nün Yıllık Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı'nda, Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu, kulübün mali durumuyla ilgili bilgi verdi.

Soğancıoğlu, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen toplantıda yaptığı açıklamada, kulübün net borç tutarının 149 milyon 570 bin 528 lira olduğunu, ayrıca kulüp başkanı Yıldırım Demirören'e de 62.9 milyon lira borç bulunduğunu açıkladı.

Böylece siyah-beyazlı kulübün toplam borcu da, başkana olan borçla birlikte 212 milyon 470 bin 528 liraya ulaştı.

Soğancıoğlu, hem Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş., hem de derneğin mali durumuyla ilgili ayrıntılı bilgiler verdi.


-AKSU YANLILARI SAĞDA, DEMİRÖREN YANLILARI SOLDA-


Siyah-beyazlı kulübün Yıllık Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı'nda, başkan adaylarından Murat Aksu'yu destekleyenlerin salonun sağında, Yıldırım Demirören'i destekleyenlerin ise salonun solunda oturduğu gözlendi.

Murat Aksu ve yönetim kurulu adayı üyeler salonun sağ kısmında en öndeki koltuklarda otururken, Demirören'in yeni yönetim kurulu aday listesinde yer alan üyeler ise sağ taraftaki ön koltuklarda yerlerini aldı.

Demirören, salona girişinde, Murat Aksu'nun yönetiminde yer alan isimlerle tek tek tokalaştı ve seçimde başarılar diledi.


-BABA DESTEĞİ-


Başkan Yıldırım Demirören'in babası Erdoğan Demirören de kongre salonuna gelerek oğluna destek verdi.

Bu arada, yarın yapılacak seçim öncesi iki başkan adayının destekleyenleri toplantı salonunun dışında seçim kulisleri yaptı.

Ayrıca, kurullara aday olanlar da zaman zaman broşürler dağıtarak tanıtımlarını yaptı.

Öte yandan, saat 11.00 itibariyle mali kongreye 1099 kişinin katıldığı açıklandı. Bu sayının önümüzdeki saatlerde artması bekleniyor.


HASAN ARAT: "FULYA'DAKİ KULELERİ BAŞINIZA YIKARLAR"


Beşiktaş Kulübü'nün eski başkan adayı ve eski yöneticisi Hasan Arat, kulüp başkanı Yıldırım Demirören'e seslenerek, ''Beşiktaş Kulübü siz yönetime gelirken, sizden para talebinde bulunmadı. Kulübü iyi idare etmenizi istedi'' dedi.

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen Yıllık Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı'nda söz alan Hasan Arat, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in verdiği parayla Beşiktaş ile Türk spor kamuoyunu sürekli meşgul eder hale geldiğini söyledi.

Yanlış transferler ve kulübün ödediği büyük cezalara dikkati çeken Arat, ''Beşiktaş'ı tarihinde görülmeyen rakamlarla kendinize borçlu hale getirdiniz. 'Bu parayı ertesi gün isterim' diyorsunuz. Sayın Başkan, Beşiktaş Kulübü size borçlu kalmaz, kalmayı da hiç istemez'' dedi.

Arat, Demirören'in 2000'den bu yana yönetimde olduğunu, 2004'ten bu yana da başkanlık görevini yürüttüğünü kaydederek, şöyle devam etti:

''4 hoca, 60 üzerinde oyuncu ve onlarca yönetici tükettiniz. Son yılda 2 kupayı birden aldınız. '2 kupa aldım, projeleri bitirdim' diyorsunuz. Borç size göre 150, muhalefete göre 250 milyon liraya yükselmiş, Fulya'nın gelirleri kırdırılmış, ileriye dönük yayın gelirleri harcanmıştır. Tecrübe kazandığınızı söylüyorsunuz, ancak hala şok kararlar alıyorsunuz.''


-DEL BOSQUE KONUSU-


''Del Bosque dersinden geçemeyen yönetim, bu seneki transferlerde adeta Beşiktaş kamuoyu ile dalga geçer şekilde davranmıştır'' diyen Arat, ''Aksu ve Demirören birlikte görev yaptı. Del Bosque hatası birlikte işlendi. Açık açık 'Biz bu işte hata yaptık' dersiniz. Birbirinizi suçlamayın. Artık bırakalım Del Bosque kararı geçmişte kalsın'' dedi.


-''FULYA'DAKİ KULELERİ BAŞINIZA YIKARLAR''-


Hasan Arat, Demirören'in, Fulya'nın yüzde 76'sının kulübün olduğunu dile getirdiğini hatırlatarak, ''Ya siz hesap bilmiyorsunuz, ya biz bir şey bilmiyoruz. Fulya gelirlerinin 20 yıllığına kırdırılması konusu yargıya gitmiştir. Sayın Aksu ile birlikte bu usulsüz kararın aldırılmasını sağladınız. Eğer bu usulsüz kararı uygulamaya devam ederseniz, Fulya'daki kuleleri Beşiktaşlılar başınıza yıkar'' ifadelerini kullandı.


-TRİBÜNLERİN TEMİZLENMESİ-


Beşiktaş Kulübü'nün gerçek sahibinin Beşiktaş taraftarı olduğunu dile getiren Arat, ''Tribünlerin temizleneceği söyleniyor. 107 yıllık kulübün tribünleri ne zaman kirlendi? Yoksa maçlara sokulup çocuklarımızı döven kişiler tarafından mı kirletildi?'' dedi.

Gençlere seslenen Arat, kulübün onursal başkanı Süleyman Seba'yı örnek almalarını istedi.

Eski başkan adayı Arat, son olarak, yarın yapılacak seçimin Beşiktaş'a yakışır geçmesi gerektiğini belirtip, iki başkan adayına da başarılar diledi.


İBRAHİM ALTINSAY: "BÜYÜTTÜKLERİ TEK ŞEY BORÇLARDIR"


Beşiktaş Kulübü'nün eski yöneticilerinden İbrahim Altınsay, Yıldırım Demirören yönetimini sert bir şekilde eleştirdi.

Siyah-beyazlı kulübün Yıllık Olağan Mali ve İdari Genel Kurul Toplantısı'nda konuşan Altınsay, kulübün borçlarına dikkati çekerek, ''Kulübü büyüttüklerini söyleyenlerin büyütüğü tek şey borçlardır. 5.5 yılda 5 teknik direktör, 63 futbolcu alınmış. Bir futbol takımı gelmiş, diğeri gitmiş. Bu anlayışın profesyonelleşmeden söz etmeye hakkı var mı?'' diye konuştu.

Beşiktaş'ın gelecekteki gelirlerinin günü kurtarmak için kırdırıldığını savunan Altınsay, ''İçerde ve dışardaki davalar artmış. Del Bosque olayı tarihe geçmiştir. Beşiktaş'ı yöneten anlayış para saçmaktan başka bir şey yapmıyor'' dedi.

Demirören'in son dönemde yaptığı transferlere dikkati çeken Altınsay, ''35 milyon avro bonservis bedeli ödenmiş. Bu da 73 milyon lira yapıyor. Yüzde 10 iskonto yaptık mı, tam da başkanın borcuna denk geliyor. Önerim şu, başkan futboldan anlıyor ya, kursun bir menajerlik şirketi, futbolcuları ona verelim'' ifadelerini kullandı.

İbrahim Altınsay, yarın sandıktan yine bu yönetimin çıkması halinde kulüpteki güven krizinin artarak süreceğini iddia etti.

Bu arada, saat 13.00 itibariyle kongreye katılımın 1548 olduğu açıklandı.


-MURAT AKSU, YÖNETİMİ İBRA ETMEDİ!-


Beşiktaş Kulübü'nün Yıllık Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı sürerken, başkan adayı Murat Aksu, rakibi olan mevcut başkan Yıldırım Demirören'i sert bir şekilde eleştirerek, idari ve mali açıdan ibra etmeyeceğini söyledi.

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen genel kurulda ilk konuşmacı olarak kürsüye çıkan Aksu, Beşiktaş Kulübü ikinci başkanlığı görevinin ardından son yıllarda bulunduğu her ortamda Beşiktaşlılar'ın ortak endişesinin camianın kültüründe olmayan şekilde aşırı borçlanma olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

''15 Ekim'de başkanlığa adaylığımı açıkladığım bugüne kadar, yaklaşık 3.5 aylık süreçte Beşiktaş'ın maddi anlamda iflas ettiğinin altını çizmeye çalıştım. Yaşadığımız maddi çöküntünün boyutlarını sizlere anlattım. Sizlerin en doğal hakkı olan bilgiye ulaşmanız ise yapılan manipülasyonlarla engellenmeye çalışılmıştır.''


-YİNE BORCA DİKKAT ÇEKTİ-


Başkan adayı Murat Aksu, daha önceki konuşmalarında olduğu gibi idari ve mali genel kurul toplantısında da kulübün borcu ile ilgili konulara dikkati çekti.

Aksu, Beşiktaş'ın toplam borç yükünün kulübün ve şirketin açıkladığı İstanbul Menkul Kıymetleri Borsası'ndaki (İMKB) resmi rakamlara göre 355 milyon TL olduğunu kaydederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Bir başka deyişle, son yapılan transferler ve borçlanmalarla beraber Beşiktaş'ın üzerindeki mali yük 250 milyon doların üstündedir. Beşiktaş'ın borcu konusunda Yıldırım Demirören, Denetleme Kurulu ya da Murat Aksu ne açıkladı?' demeden sadece İMKB'deki bilançolara ve dip notlara bakın. Bu size gerçeklerin ne kadar acı olduğunu gösterecektir. Beşiktaş esas olarak iki ana tüzel kişilik olarak faaliyetlerine devam etmektedir. Biri basketbol ve diğer amatör şubelerin olduğu dernek, diğeri futbol gelir ve giderlerine sahip olan Futbol Yatırımları Anonim Şirketleri'dir. Beşiktaş Futbol Yatırım Anonim Şirketi, İMKB'den işlem görmekte olduğundan mali tablolarını yılda en az iki defa bağımsız denetimden geçirmekte ve SPK ile İMKB'yı raporlamaktadır.''

Son yıl anonim şirketinin cirosunun 85 milyon lira olduğunu, futbola harcanan para ve finansal pazarlama giderleri hariç cironun 85 milyon lira olduğunu anlatan Aksu, ''Kar marjı sıfırdır. Buna genel giderlerimizi, personel giderlerimizi, banka faiz giderlerini de eklersek ortaya çıkan zarar 29 milyon liraya çıkmıştır. Şirketimiz sadece zarar etmekle kalmamış, zararlar nedeniyle özvarlıklarını kaybetmiş ve ancak mahkeme kararlarıyla yoluna devam edebilmiştir. Borçlar 355 milyon liraya ulaşmış ve buna devam eden uyuşmazlıkları da eklersek 400 milyona yakın bir borç ortaya çıkmıştır. Beşiktaş'ın mali tablosundaki dip notların üçte biri uyuşmazlıklara ayrılmış. Onlarca uyuşmazlık devam ediyor. Sadece son yıl 36 milyon TL finansman giderlerine katlanmıştır'' diye konuştu.


-''TÜM GELİRLER TEMLİKLİDİR''-


Başkan adayı Murat Aksu, Beşiktaş'ın tüm giderlerinin temlikli olduğunu savundu.

42 milyon dolarlık yayın, kira ve maç hasılatı gelirlerin temlik altında olduğunu vurgulayan Aksu, şöyle devam etti:

''İşletme sermayesi açığımız giderek büyümüş ve bugün açığımız 110 milyon TL'yi geçmiştir. Biz günümüzü giderek büyüyen açıkla finanse etmeye çalışıyoruz. Şirketimiz Türk Ticaret Kanunu'nun 324. maddesi kapsamına girmiştir. Bu madde ancak ve ancak şirketin haciz şüphesi olduğu emareler mevcutsa ve yönetim kurulu buna inanıyorsa bu uygulanır. Maalesef şirketimiz bu duruma düşmüş ve varlıklarını yeniden değerlendirerek iflastan kurtulmuştur. Ancak futbolcular değerlenirken çok daha vahim bir durum ortaya çıkmıştır. Geçen yıl iflastan kurtulmak için hazırlanan bilançoda 2.5 milyon avro bedelle gösterilen Gökhan Zan, bedelsiz gönderilmiş, 2 milyon avro gösterilen Serdar Kurtuluş 100 bin dolara satılmıştır. Demirören'in başkanlığı döneminde 41'ine bonservis bedeli ödenmek üzere 60 futbolcu transfer edilmiş, toplam 165 milyon TL bonvervis bedeli ödenmiş, bunlardan 25'i bedelsiz gönderilmiştir. Sadece 2 futbolcunun satışından gelir elde edilmiştir.''


-''KÖTÜ, EMSAL OLMAMALIDIR''-


Murat Aksu, başkan Yıldırım Demirören'in de borçlar konusunda başka kulüpleri gündeme getirmesinin yanlış olduğunu ve kötünün emsal olmaması gerektiğini söyledi.

''Değişim şimdi'' sloganıyla başkanlığa adaylığını koyduğunu kaydeden Aksu, sözlerini şöyle sürdürdü.

''Şimdi dediğimiz şey, popüler kültürünün getirdiği, hızlı tüketim yarışı içinde bir değişim değildir. Değişim ise ortak Beşiktaşlılık duruşunu öne sürüp, bu kolektif akıl ve ruh bütünlüğünün sömürülmesine 'dur' diyebilme cesaretidir. Bu değişimi sağlıklı başlatmak için içinde bulunulduğu durumu iyi yorumlamak ve açık olmak gerekir. Sayın başkan 'Borcumuz abartılıyor, diğer kulüplerin daha fazla borcu var' demesi, içinde bulunduğu durumun ciddiyetini kavrayamadığını göstermektedir. Başkanın şunu iyi bilmesi gerekir ki, Beşiktaş için kötü, emsal olmamalıdır. Beşiktaş'ın borç hanesindeki rakamlar daha fazla olabilir. Sorun Beşiktaş'ın geleceğinin ipotek altına alınmasıdır. Değişim burada olmalıdır. Sorun Demirören'in televizyona çıkıp 'Evet biz de hata yapmış olabiliriz. İyi niyetle Beşiktaş başarılı olsun diye transferleri yaptık' demesinden çok ötededir. Tabii ki Beşiktaşlılığından şüphemiz yok. Ancak iyi niyet başka şey, iş bilmezlik, acelecilik, popülistlik ve yetersizlik başka şeydir.''

Sorunun, transfer edilen futbolcunun kalitesinde olmadığını anlatan Aksu, ''Ödenen miktarın değerinin 3-4 katı üzerinde olmasıdır. Sorun, transfer edilen oyuncuların başka kulüplere bedelsiz gönderilip, kontratlarında yazılan miktarın kulübümüzce ödenmesidir. Sorun, siz ve yönetim anlayışınızdır. Bu mali tablonun bize gösterdiği en önemli şey, artık bu yönetim zihniyetine 'yeter' demenin zamanı gelmiştir'' dedi.


-''BEŞİKTAŞ MARKASI İYİ YÖNETİLMEMİŞTİR''-


Murat Aksu, Beşiktaş markasının iyi yönetilmediğini iddia etti.

Başkan Demirören'in kendisinin yapacakları konusundaki eleştirilerine yanıt veren Murat Aksu, ''Beşiktaş hiçbir zaman büyük hedeflerinden vazgeçmez veya küçülmez. Ancak yapılan transferler konusunda çok dikkatli olmak gerekir. Değerinin çok üstünde alıp bedavaya göndermeyeceğiz'' dedi.

Yıldırım Demirören'in adaylara göre borcunu alıp almayacağı yönündeki açıklamalarına da tepki gösteren Aksu, şöyle devam etti:

''Kulüp, 'şu aday gelirse zamana yayacağım, bu aday gelirse hemen alacağım' anlayışla yönetilmektedir. 'Kulüp borçlansın, benim olsun' anlayışı geçerli değildir. Beşiktaş, önce borçlandırılıp, sonra tehdit edilecek bir patron şirketi değildir. Beşiktaş, yakın geçmişte devlet memuru emeklisi bir başkanın, 16 yıl süre ile idari, mali ve sportif olarak altın çağ yaşattığı bir camiadır. Bizler bu mevcut mali tabloyu bilgimizle, aklımızla, vizyonumuzla ve taviz vermeden düzelteceğiz. Tüm bunları yaparken sportif açıdan hedef küçültmeden yolumuza devam edeceğiz. Ancak, bu geçmiş dönemin de hesabını sormayacağız anlamına gelmiyor. Buradan Sayın Demirören'e açık teklifte bulunuyorum. Sayın başkan, gelin 6 yılda oluşturduğunuz borcu temizleyin, ben de sizin kulübü devraldığınız borç rakamını, yani 101 yıllık borcu ortadan kaldırayım. Yok eğer buna da razı değilseniz, o zaman bu borçlanmanın hesabını verin. Öncelikle bir Beşiktaşlı olarak 107 yıllık koca çınarı mali tablo olarak bu noktaya getiren zihniyete 'yeter artık' demek adına, geleceğinin karartılmasına kayıtsız kalmayacağım.''

Aylardır kendisine, yönetimi ibra edip etmeyeceği yönünde soruların geldiğini anlatan Aksu, ''Ben bu konuyu hiçbir şekilde seçim politikası haline getirmedim. Yönetim kurulu listesine aldığım kişileri ve beni destekleyenleri ibra konusunda verecekleri kararda vicdanen serbest bırakıyorum. Ancak bir başka zamanda, bir başka başkan ve yönetiminin emsal görüp, kulübü bu noktaya getirmeye cesaret edememesi için, mevcut yönetimi ibra etmiyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.


-DEMİRÖREN İLE GÖRÜŞTÜ-


Murat Aksu, konuşmasına başlamadan önce başkan Demirören'in yanına giderek, kendisiyle görüştü.

Konuşması öncesinde kürsüde kısa bir süre sıkıntı yaşayan Aksu'ya, başkan Demirören yardımcı oldu.

Başkan adayı Aksu'nun eleştirileri sırasında rakibi Demirören'in zaman zaman güldüğü görülürken, Aksu'yu destekleyenler konuşmasını alkışlarıyla zaman zaman kestiler.


SİNAN VARDAR: "KAPININ ÖNÜNDE BİLE YARATIM"


Beşiktaş Kulübü'nün eski yöneticisi ve yarın yapılacak seçimde Yıldırım Demirören'in listesinde bulunan Sinan Vardar, siyah-beyazlı kulüp için kapının önünde bile yatabileceğini söyledi.

Yıllık Olağan İdari ve Mali Genel Kurul toplantısında kongre üyesi Atıf Keçeci'nin, muhalefet yaptığı Demirören'in listesinde yedek üye olarak yer almasını eleştirmesi üzerine söz alan Vardar, kendisine yapılan eleştirilere yanıt verdi.

Sistemle ilgili bazı sıkıntılarından dolayı ikinci dönemde başkanla birlikte olmadığını ifade eden Vardar, ''Ama her zaman kulübüm için maddi manevi bilgilerimi paylaştım. Bu yönetimde de sayın başkanım daha önce kendisine muhalefet etmeme rağmen beni listesine aldı. 60 yaşındayım ve son devrem. Beşiktaş'a bir şey vermek için değil yedek üye olmak, Beşiktaş Kulübü'nün kapısının önünde bile yatarım'' ifadelerini kullandı.


-UZUN'UN KONUŞMASI ORTAMI GERDİ-


Kongre üyelerinden Asri Uzun ise başkan adayı Murat Aksu'nun Beşiktaş'ın 60 transfer yaptığını söylediğini ve bu durumu eleştirdiğini hatırlatarak, ''60 transferin 40'ında imzası olan Murat Aksu değil miydi? Fulya Projesi'nde onun imzası yok mu?'' dedi.

Uzun, Murat Aksu'nun babasının mensubu olduğu hükümetin görev başına geldiğinden bu yana ülkenin borcunun arttığını belirtmesi üzerine salonda bir gerginlik yaşandı.

Önce kulüp başkanı Yıldırım Demirören müdahale ederek, siyasetin kongreye karıştırılmaması gerektiğini belirtirken, bazı kongre üyeleri de ayağa kalkarak Uzun'a tepki gösterdi. Kongre Divan Başkanı Uluç Gürkan da Uzun'un bu konudaki sözlerinin tutanaktan çıkarılacağını söyledi.

Öte yandan saat 14.00 itibariyle kongreye katılımın 1610 kişiye ulaştığı açıklandı.


-DEMİRÖREN VE AKSU BİRLİKTE ÖNERGE VERDİ-


Başkan Yıldırım Demirören ile başkan adayı Murat Aksu, sahne arkasında bir süre görüştükten sonra birlikte bir önerge verdi.

Yıldırım Demirören ve Murat Aksu, Kongre Divan Başkanlığı'na, kongre üyelerinin konuşma haklarının, gündemin 11. maddesi olan dilek ve temenniler bölümüne alınmasına, ibra oylamalarından sonra başkan adaylarının kapanış konuşmalarına geçilmesi için önerge verdiler.

Bazı üyeler böyle bir önergeye karşı çıkarken, salonda yine gerginlik oluştu.

Usulen bu durumun doğru olmadığı belirtilirken, Kongre Divan Başkanı Uluç Gürkan oylama yaptı. Oylama sonunda Demirören ve Aksu'nun önergesi oy çokluğu ile kabul edildi.


-YÖNETİM, MALİ VE İDARİ BAKIMDAN İBRA EDİLDİ-

Beşiktaş Kulübü'nün Yıllık Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı'nda kulüp yönetim kurulu, mali ve idari bakımlardan ayrı ayrı oy çokluğu ile ibra edildi.

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen toplantıda 2009 dönemi yönetim kurulunun, idari ve mali bakımdan aklanması oya sunuldu. Yönetim kurulu, idari ve mali açıdan ayrı ayrı oy çokluğuyla ibra edildi.

Başkan adayı Murat Aksu, yönetim kurulu listesindeki adaylar ve destekçileri, Demirören yönetimini idari ve mali açıdan ibra etmediler ve aleyhte oy kullandılar.

Ayrıca, Denetleme Kurulu da 2009 yılı için ibra edildi.

Bu arada, derneğin 2010 yılı bütçesinin 36 milyon 500 bin lira olduğu açıklanırken, bu bütçe de üyeler tarafından oy çokluğu ile kabul edildi.
__________________
Kosovali caki cilgin besiktasli
caki-bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-01-2010, 15:29   #197
 
bruschaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

ya arkadasar bir insanin surati herseyi gösterir,bu adamin tipi bozuk,meymenet yok sifatinda,inanin bunu tipinden dolayi discoya bile almazlar.hayatim boyunca gördügüm en antipatik en sevimsiz en cirkin surat demiröreninkidir.böye surati olana asla güvenilmez.azize bile daha güzel bunun yaninda
__________________
Click the image to open in full size.
bruschaga Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-01-2010, 15:44   #198
Son Barikat
 
HaNNiBaL_65 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

100. yıl şampiyonluğunda ağlarken sempatik gelen adama bak bide şu tipe bak..
6 sene sonra hatalar anca geride kalabildi maşallah
__________________


BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur..

Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında...
HaNNiBaL_65 Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-01-2010, 15:55   #199
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Katılımın az olmasına rağmen tarihimizde ilk defa ibra edenler ile etmeyenler arasındaki fark bu kadar azmış. İlk defa bu denli yüksek bir ortalama ibra etmemiş.Herkes bu mali kongrenin Murat Aksu'yu güçlendirdiğini söylüyor. Yarın daha yüksek katılım ile Murat Aksu başkan olabilir.
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-01-2010, 15:56   #200
çarşı ulann
 
forza_bjk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Beşiktaş Kulübü'nün gerçek sahibinin Beşiktaş taraftarı olduğunu dile getiren Arat, ''Tribünlerin temizleneceği söyleniyor. 107 yıllık kulübün tribünleri ne zaman kirlendi? Yoksa maçlara sokulup çocuklarımızı döven kişiler tarafından mı kirletildi?'' dedi.

bu sonuç yarın ki seçime yansıyacaktır
ne yazık ki demirören yine başkan seçilecek
__________________
Click the image to open in full size.



AŞK DENEN MERET
SİYAH BEYAZ'DAN İBARET..
forza_bjk34 Ofline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık




Türkiye`de Saat: 07:35 .

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2

Sitemiz CSS Standartlarına uygundur. Sitemiz XHTML Standartlarına uygundur

Oracle DBA | Kadife | Oracle Danışmanlık



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580