![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir sezon boyunca, 34 maç boyunca dimiii? Beşiktaş fantastik bir takım, fanteziyi seviyoruz ![]() Harbi dediğin gibi hep böyle geriye düşüp kazansak bir tarih daha yazarız, bir rekor daha kırarız.. Bu rekoru kırabilenide alnından öperim ![]()
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Yanlış oyuncu seçimleri ve bireysel hatalardan geriye düştük.Sonrada olduğu gibi yüklenmeye başladık.Bu maç bence bize çok şey kazandırdı.Herkes artık Holosko nun sağda oynayamayacağını biliyordur.Çif forvetli sistemden asla vazgeçmemeliyiz.Ama böyle zayıf anadolu takımlarına tek forvette çıkmamalıyız.Yoksa yersin 2 tane sonra çıkarmaya çalışırsın bizim gibi.Derbilere ve avrupa maçlarına kesinlik çif ön libero ile çıkmalıyız.Anadolu takımlarına ise klasik 4-4-4 ile üzerinde oynamalar yaparak hocamız güzel bir taktik oluşturabilir.Nobre gibi bir adamın yedekte beklemesi pek hoş değil.En iyi hücumcu Nobre.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu g.zan futbolcu falan değil ya, amatör takımlardaki stoperler bile adam kovalayıp hava toplarında mücadele yapıolar, zan ise resmen saha içinden maçı seyrediyor, yeter artık toraman sahaya !!!
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Aynen kaılıyorum. Ben maçtaydım, Antalya'da. 2. golü G. Zan'ın hatası yüzünden yedik. Ertuğrul Hoca G. Zan'ı çıkartıp ya Toraman'ı ya da Zapotocny'i almalıydı bence. Antalya canla başla mücadele etti, 4 tane rahat atabilirlerdi (biri direkte patladı, birini Rüştü çıkardı). Yendiğimiz için mutluyum ama Bütün sezon böyle gitmez diye düşünüyorum. | ||
| | |
| | #6 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu maç türkiye-çek cumhuriyeti maçına benzedi baya bi adrenalin vardı ![]()
__________________ Aslolan Hayatsa hayatta Beşiktaş'tır ..! Ben siyahsam, sen beyaz ! Hayat siyahsa, umut beyaz ! Gerçek siyahsa, hayaLLer beyaz ! Ter temiz, bembeyaz kefenimLe, ruhumun siyahı bütünLe$ir.. Yine siyah beyaz öLürüz ..! weLhasiL ;) | ||
| | |
| | #9 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | çift forvet ile bizi yenicek takım göremiyorum gümbür gümbür geliyoruz... | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya arkadaşlar yorumları okudum da nedir derdiniz anlamıorumm. Holosko nie sağ kanat oynuyo sizce? Bobo ve nobreden faydalanmak içinn. Bunu göremiomusunuz. Ondan sora Nobre oynamalı diosunuz. Bobo gibi bi adamınız var ama siz bunun da kıymetini bilmiosunuz. Holosko da çizgide oynamazmış? Nie? Süratli, içeri kaçan, orta yapan, adam geçen biri sağ açık oynayamaz mı? Ayriyeten hocanın sağ çizgiye hapsettiği filan da yok. Adam deli gibi içeri katediyo. (genel olarak diorum) 2 tane karşı karşıya pozisyon buldu, asist yaptı ki heralde beşiktaşa geldi geleli en kötü günündeydi. Sora tello. Ya bu adam 4 sene lizbonda sol bekti. Kim demiş oynayamaz diye. Milli takımında da bu adam sol bek. Bi maça göre yorum yapıosunuz. Defans hatalarına gelince de geçen seneden kim war, tandoğan ve zan. bence 2si de beşiktaşın ilk 11 topçusu diil. zatenn de oynamayacaklar. Göbeği ertuğrul hoca, zapo sivok yapacak. toraman da sağ bek oynayacak. toraman oynarsa holosko da rahatlayabilir. Son bişey çift forvete takmışsınız. tek forvet oynuoruz ama arkada çok sağlam hücumcu bi 3lü war. Aydın(serdar özkan) - delgado - holosko. Bu sistem delgado için. Delgado da hakkını vermiş bence fazlasıyla ilk maçtann. Diceğim basının galeyanına gelmeyin. Bu sene çok sağlam takımız. Bi tek cincon çok ii kadro kurdu, o biraz endişelendiriyo. Onun dışında takım bomba... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |