![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Arkadaslar, Gecen hafta Trabzona yenildik, bu hafta Gse. GS macindan sonra herkes forumda kufur etmis, tiganayi neredeyse asacaklarmis. Arkadaslar daha hafta 6. Puan farki 5. LIG dah BITMEDI. Destek verelim yeter. Oyle her yenilgiden sonra Runjeler, Tiganalar, Bakiler asilirsa birakin Sampiyon olmayi kumeye oynariz! HEP DESTEK TAM DESTEK
__________________ Bu sene sampiyon gorelim sizi, Olmeden mezara koymayin bizi, Korkutmaz bizleri musalla tasi, Olumune seviyoruz biz BESIKTASI | ||
![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Lig bitmedi tabiki herkez puan kaybetti bu sene o yüzden ama bana Manisa şampiyon olucak gibi geliyo çomak sokmazlarsa büyük bi ihtimalle onlar olur çok iyi oynuolar oyunu. Desteğe Devam edelim devre arasında takviye yapılıcak bu takıma fazla puan farkı yok zaten böyle idare edersek fazla açılmazsa takviyeyle şampiyon oluruz | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya ne lig bitmesi ya daha yeni başlıyor lig ama Tigana nın acilen bazı önlemler alması lazım 1. derece de kanatlar, kanatlar, kanatlar... | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | tabi ki lig daha yeni başlıyor ama böle basit hatalara tahammülümüz yok artık,tigananın bazı şeylere dikkat etmesi lazım,böle bi kadroyla bize sadece 1.lik yakışır çünkü.
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Önümüzdeki haftadan itiaren yeni bir başlangıç yapıp 2-3 hafta üstüste galibiyetler alarak kendimize geleceğiz inş.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu sene bu takımla bu kadroyla şampiyon olamazsak eger ki (olacaz bende inanıyorum)baska hiç bir zaman olamayız bu sene o kadar forma satıldı o kadar kombıne alındı demek ki bırelerı bu takımdan bıseyler beklıyor
__________________ Allah affeder çArşı affetmez KANARy@ | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya daha nasıl destek olunacakki. inönüdeki maçlardaki seyirci şu an hangi takımda var. zaten kazandığı maçlarda da taraftarın zoruyla kazandılar. taraftarın çaba gösterdiği kadar futbolcu ve teknik adam çaba gösterseler bu takım 6 da 6 yapmıştı şimdi. | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |