![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | runje bu takimda geldiginde beri huzursuzluk yaratan tek kisi.....bu´en gec sezon sonu gönerilmesini isterim......simdi bazilariniz ne cabuk yargiladin fln demesin... bi futbolcu nun takima yararli veya zararli olacagi bastan belli olur.. ´hadi hata yaptiklarini kenara koyun.....sanki 10yildir ´takimdaymis gibi herkeze babalik tasliyor.......cordoba da hata yapiyordu ama en azindan futbolcularini motive ediyordu | ||
![]() |
|
![]() | #26 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() | ya en başta runje yi beğenmiştiim ama artık beğenmiyorum açıkçası güvenmiyorum her an gol yiyecekmiş gibi gelio bana not:Yiyo da zaten...
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bir bu eksiktiii | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | katılıyorum. yenilmek adama çok koydu. sorumluluk almak istiyo bu yüzden topu istedi, maçtan sonrada tartıştı Runje ile. ricoda bu kapasite var..
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #29 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | runjede kapasite varda basın cok abartıyor taraftarda dolduruşa geliyor pis basın ezik basın topunu ....
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |