![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 61 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yönetimin şampiyonluk primi ödemelerinde 'ayrımcılık' yapmasına, eski yönetici Süleyman Eren tepki gösterdi. Eren, "Bu takımın şampiyonluğunda katkısı olan Tayfur, Zafer, Stefano ve Tuncay'a prim verilmezken, istifa edip giden Sinan Engin'e kalan 732 bin lira maaşı tazminat olarak ödenmişse bu bir skandaldır. Yönetim bunu açıklamak zorunda" şeklinde konuştu. fotomac | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 61 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu, Sinan Engin'e tazminat ödenmediğini söyledi. Beşiktaş A.Ş. Genel Kurulu'nda kongre üyelerine bilgi veren Soğancıoğlu, "Ortada bir istifa var. Tazminat ödemedik, ödemeyeceğiz " dedi. Sinan Engin, "Herkes tazminat alıyor ben niye almayayım" demişti. fotomac | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ya bu adamlar anca böyle çıkıp yönetimi kötülesinler ondan sonra otursunlar g.tlerinin üstüne çay içsinler o zaman iş yap kardeşim aday çık eğer beğenmiyorsan çıkmıyosanda otur oturduğun yerde fikir geliştirmek eleştirmek başka şey suçlamak başka şey
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() | sinan tazminat istiyorsa çıkıp sağda solda ben 10 yaşından beri beşiktaştayım beşiktaşlıyım demesin. taraftar profili değişti diye demeç veriyorya beyzade bi aynaya baksın. her haltı ben yaptım diyo kadroyu ben kurdum diyo 6. olduğumuz sıra kimse demiyordu ben yaptım ettim diye. karakterden yoksun insanlar
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | küçükken cemil turan ve febe hayranı olan sinan engin istifa etmiştir.Tazminat alması söz konusu değildir.Son günlerde futbol camiasında tazminat alması kesin olan tek bir isim vardır, o da aragones. Basın tazminat ile ilgili haber yapmak istiyorsa çok CASmasına gerek yok aragonesi haber yapsın.
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ ![]() MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 55 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yönetimi karıstırmaya devam basın | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |