![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DIKKAT LÜTFEN SADECE 100 MESAJ ADEDINI AŞMIŞ ARKADAŞLAR BAŞVURSUN.. Chatbox icin yetki isteyen arkadaşlar buradan yetkilerini isteyebilirler. Yetkinizin açılma süresi yogunluga göre 24 saat ile 72 saat arası değişebilmektedir.Teşekkürler. Besiktasforum.Net Yönetimi | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 15 ![]() | ben sohbet edemiyorum neden acaba?
__________________ BEŞİKTAŞ DENİNCE ŞAMPİYON,ŞAMPİYON DENİNCE BEŞİKTAŞ AKLA GELİR | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşım Yukarda kırmızıyla kocaman yazıyo işte ; DIKKAT LÜTFEN SADECE 100 MESAJ ADEDINI AŞMIŞ ARKADAŞLAR BAŞVURSUN.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | ii de ramazan abi bende edemiyom mesaj sayım ikibini bulcak ama ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ciddi misin?? ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hah yaz şimdi doya doya ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |