![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|    |  #1 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 25   ![]() ![]()  |    
 Noel partisinde tecavüz olayına karışan takımıyla birlikte bulunmadığı için teknik direktör Alex Ferguson’un bütün futbolculara verdiği 1’er milyon sterlin cezadan tek başına kurtulan Ronaldo’nun da sanıldığı gibi uslu çocuk olmadığı ortaya çıktı.    Ünlü futbolcunun Roma’nın kırmızı fener sokağına giderek bir arkadaşıyla birlikte iki fahişe kiraladığı ve onları otele getirdikleri öğrenildi. News of The World gazetesine bu bilgileri veren kaynak, "Odada fahişeleri değiş tokuş yaparak grup seks yaptılar" dedi. Ronaldo, dört ay önce de Portekizli takım arkadaşı Nani ve Brezilyalı futbolcu Anderson ile birlikte Manchester’daki evinde 5 fahişe ile seks partisi yapmıştı. 2005 yılında da Londra’nın Sanderson Oteli’ndeki odasında birlikte olduğu bir fahişe tarafından haksız yere tecavüzle suçlanmıştı. Hürriyet  |  ||
|   |        |  
|   | 
|    |  #2 | ||
|    Eye For An Eye  ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006  
				 Tecrübe Puanı: 41    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     futbolcuların bu kadar üstüne gidilmemeli böyle yıldızların özellikle  oyununu etkilemiyosa ...       |  ||
|   |        |  
|    |  #4 | ||
|    Dişi Kartal  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  Yaş: 40  
				 Tecrübe Puanı: 45    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     ronaldo nun da sanıldıgı gibi uslu çocuk olmadıgı ortaya çıkmış alla alla bize ne onlara ne yanii    
				__________________   Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL...  |  ||
|   |        |  
|    |  #5 | ||
|    zɐʎaq ɥɐʎis  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006  Yaş: 44  
				 Tecrübe Puanı: 42    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Bu haberler avrupada bile bu kadar konuşulmuyor tartışılmıyor.    
				__________________   Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +   |  ||
|   |        |  
|    |  #7 | ||
|    Dişi Kartal  ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007  
				 Tecrübe Puanı: 21   ![]() ![]()  |     Noldu şimdi ... adamın grup seks yaptıgını ögrendikte başımız göye mi erdi.. Futbola dünyaya dair bütün soru ve sorunlar uçtu gitti dimiii...    
				__________________   Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu  |  ||
|   |        |  
|    |  #8 | ||
|    Can't Forget  ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 31    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     bize ne ya     ![]() 
				__________________   ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253   ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #9 | ||
|    gençsafran  ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008  Yaş: 37  
				 Tecrübe Puanı: 18   ![]()  |     sapık ronaldo ve orkestrası    
				__________________   ŞU DUVARLAR HIÇKIRIĞIMI DUYSA BELKİ BENİ ANLARDI ! BENİ UNUTANA SÖYLE BENİ UNUTANI BEN UNUTMADIM KALBİMDE BİR IŞIK GÖNLÜMDE BİR UMUT ONU BEKLİYOR BEKLEYECEK ELBET BİR GÜN GERİ DÖNECEK YA DÖNECEK YADA BU BEDEN ONSUZ ÖLÜP GİDECEKKKKKKKKKKKK C@NK@N  |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |