![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | bu eleme maçları q7 nin maçları olacak ![]() | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hadi Bakalım Artık Kura Şansı Yanımızda Olsun . | ||
| |
| | #3 | ||
| A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | avrupada hep ters takımalr bize geliyo inşallah bu sefer şans bizden yana olacak ![]()
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
| |
| | #4 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | muhtemel rakipler kim acaba q7 il maçta oynamaz sanıorum
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu tutrda ciddi rakip gelmez
__________________ | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2010 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | ilk kura gucsuz bir rakip olacak. ama yinede ben sahsen cok cekiniyorum nasil olsa yeni hoca yeni sistem yeni futbolcular bunlar zamanla asilan problemler ama malesef zaman yok vakit yok. insallah ters bir takim cikmaz karsimiza. | ||
| |
| | #8 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
| |
| | #9 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Listedeki ilk 4 takımdan sonra arada uçurumlar var ama yine de dikkatli olmamız gerek. İlk turlar daha takımların hazırlık aşamasını oluşturduğundan süprizlere gebe oluyor. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |