![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | çok oynadın ya holo dinlen bi de biz bekleriz zaten seni hep bekliyoruz ![]() | ||
| |
| | #2 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 64 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaş'la yeni sezona hazırlanan Zapotocny, Eskişehirspor'a imza atmak için gün sayıyor. Geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Bursaspor’a, Sercan’ın takası için önerilen Zapotocny için bir yandan da Eskişehirspor’la görüşmeler sürdürülüyor. Rıza Çalımbay’ın çok istediği Çek futbolcunun, Es-Es’in kampına katılmasının yüksek olasılık olduğu belirtiliyor. 1,5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında külüp bulan Fink için de geri sayımın sürdüğü ifade ediliyor. Zapotocny gün sayıyor.. - Futbol - Ajansspor.com http://fanatik.ekolay.net/Zapotocny-..._33_183926.htm Konu Asi Ruh tarafından (08-07-2010 Saat 04:31 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #3 | ||
| şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Üründül’den inciler Kazanmaları için gol lazım. İki takım da gol atamazsa maç berabere biter. Eğer kaçırmasaydı, goldü. Top havadan geldi. Sahada 22 kişi var. Bak yine toptan dolayı, bu top hep sekiyor. Ben demiştim, bak defans şey ediyor. ![]() ![]() Bu gol olsa bir farklı öne geçeceklerdi. Kollektif futbolun kontrollü yapısını yansıtamıyorlar. Maç bitmeden iki takım da gol bulabilir.
__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 58 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Haber1903`e geçtiğimiz sezon Bursaspor forması giyen Tomas Zapotocny transferi için girişimlerini ve Beşiktaş`ın Şili`li futbolcusu Tello`ya teklif yapabileceklerini açıkladı. Çalımbay yaptığı açıklama da; `` Şuan da Beşiktaş`lı yöneticiler ile Zapotocny için görüşmelerimiz devam ediyor. Stoper ihtiyacımızı yurt dışında arayacağımıza Türkiye`yi iyi tanıyan Zapotocny`den yana kullanmayı tercih ediyoruz. Zapotocny dışında Beşiktaş kulübü ile Tello için görüşebiliriz.`` diyerek sözlerini tamamladı - HABER1903 - | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bana kalırsa beşiktaş da misyonunu doldurdular artık gitmeleri gerekir hayırlısı ne ise o olur inşallah
__________________ . | ||
| |
| | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | eskişehirde ne bütçe varmış arkadaş ya | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | Teklif edecekleri para ikisine 4 milyon olur anca. O yüzden çok da atla deve bir bütçe gerektirmiyor. Dışarıdan adam alsalar iki tane yine bu paralara alırlar. O yüzden onlar için doğru bir tercih olur. Hatta bize Sezer'i verseler dahada makbule geçer..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | 1 milyon batuya verdiler 4-5 milyon bunlara verseler 6 milyon oluyo abi ki bu oyuncular da senelik 1.5-2 arası alacaklar. Bir anadolu klübü için bence önemli paralar bunlar. | ||
| |
| | #9 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tello ve zapoyu alırlarsa seneye iyi işler yapacakları kesin..Gönderilecekler listesinde yer alan finkin ise gitmesini istemiyorum umarım olmaz..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |