![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| Anketimiz: Sizce Hangisi?? | |||
| Darren Bent | | 1 | 16,67% |
| Gabriel Agbonlahor | | 3 | 50,00% |
| Charlton Cole | | 1 | 16,67% |
| Christian Eriksen | | 3 | 50,00% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 6. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | twitterında biri besiktası sormus, böle bişiy varsa da git demiş. merak etme haberdar edicem demiş altidoreda. milliyette gördüm sora da twitterına baktım altidore'un haber dogru yani. demkki ciddi bi şekilde görüşülüyor.. dünden sonra inşallah olur diyorum. bana kalırsa ya batuhan yada altidore olsun. | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | | ||
| |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı: Twitter / John Minnah-Donkoh: @jozyaltidore17 Sup Son i' ... altidorun sayfasındaki cwp da: "I let you know don't worry" | |||
| |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
| |
| | #6 | ||
| SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bugün Sabah gazetesi Trabzonspor'un kiralık olarak anlaştığını yazmış. | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Bir golcü alarak transferi tamamlamak isteyen Beşiktaş, üçüncü oyuncuyu da İspanya’dan getiriyor... Beşiktaş, forvet konusunda yine gizli bir operasyon için harekete geçti. Alman teknik adam Real Betis'in golcüsünü ikna etmek için girişimde bulunurken kulübüyle de masaya oturulacağı öğrenildi Quaresma ve Guti'nin ardından bir de golcü alarak transferi tamamlamak isteyen Beşiktaş, üçüncü oyuncuyu da İspanya'dan getirmek için düğmeye bastı. Siyah-beyazlıların Real Betis'in golcüsü Sergio Garcia'yı renklerine bağlamak için yoğun temas halinde olduğu ve transfer çalışmalarını son derece gizli olarak yaptığı öğrenildi. Operasyonu Teknik Direktör Bernd Schuster'in bizzat yürüttüğü ve Sergio Garcia'ya telefon açarak kendisini ikna etmek için büyük çaba sarfettiği bildirildi. Garcia'nın da Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı belirtilirken Beşiktaş Yönetimi'nin İspanyol Kulübü'yle de masaya oturacağı ve transfere son noktayı koyacağı ifade edildi. Kulübüyle sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek olan yıldız futbolcu Betis'in Osasuna ile oynadığı ve 2-1 kazandığı son hazırlık karşılaşmasında büyük bir form göstererek takımının ikinci golünü kaydetmişti. internetspor
__________________ 3 büyük yok iki büyük var biri Allah(c.c.) dğeri de 5iktaş | ||
| |
| | #9 | ||
| Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | golcu mu bu ? 5 para etmez... | ||
| |
| | #10 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sanırım kulüp bu sene küme düştüğü için adam bir şekilde sıyrılıp nereye olursa gitmek istiyor. Böyle transferlerden sonra çer çöp toplayıcısı gibi bir transfer yapmak çok yersiz olur bence.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |