|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
10-12-2006, 16:04 | #1 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Jul 2006
Mesajlar: 15.053
Tecrübe Puanı: 33 |
Malzemeler: - 1/2 paket boncuk makarna, - 3 adet sosis, - 1 çay fincanı konserve bezelye, - 1 adet havuç, - 2 çorba kaşığı antep fıstığı, - 3 çorba kaşığı tereyağ, - 1 tablet etsu, - 4 adet milföy hamuru, - Tuz, karabiber. Yapılışı: Tencereye 2 su bardağı su koyup kaynatın. Etsu tabletini atıp makarnaları ekleyin. Haşlanınca süzün. Havucu haşlayıp küçük doğrayın. Sosisleri ince dilimleyin. Tereyağı kızdırıp sosisleri, bezelyeleri, havuçları ekleyip çevirin. Makarnayı ilave edin. Tuz, karabiber ekleyin. Milföy hamurlarını merdane ile inceltip, 1 parmak eninde şeritler kesin. Yuvarlak fırın kaplarını yağlayın. Şerit halindeki hamurları kafes oluşturacak şekilde dizin. Hamur boşluklarına antep fıstığı koyun. Makarnalı karışımı üzerine koyup, şeritleri makarnanın üzerine kapatın. Sıcak fırında kızarana kadar pişirin. Servis yapmadan önce ters çevirin. Afiyet olsun.
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
|
17-12-2006, 13:25 | #3 | ||
Forumun Basketçisi Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 36
Mesajlar: 5.116
Tecrübe Puanı: 23 | aynen abi ama üstüne kaşar rendeleyip bide soslu süper oluyor hergele
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |