Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi


Geri git   Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi > Kültür , Sanat Turizm, Gezi ve Seyahat Rehberi > Müzik - Music > Müzik Haber

Müzik Haber Bu Bölümde Müzik Haberleri Şarkı Sözleri Konserler vs. bulunur. mp3 ve video Klip Yayını Kesinlikle Yasaktır.

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11-10-2009, 02:44   #1
 
Strike EagLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Sabaton - Primo Victoria !!! \m/

Click the image to open in full size.


Dünyanın dört köşesinden insanların yeni milenyumu kutlamak için hazırlıklar yaptığı 1999 senesinin sonlarıydı. Bu sırada İsveç’te beş genç adam halk arasında “Heavy Metal” olarak bilinen ortak ilgi alanları olan bu müzik tarzını yapma konusunda bitkin düşmüşlerdi. Eski Falun madeninin o dehşetli kır manzarasına bakan büyük bir malikanenin içinde Sabaton’un ruhu ve sound’u şekillenmeye başladı.

Click the image to open in full size.

2000 senesinin başlarında en soğuk ve en karanlık günlerinde ilk şarkılar efsanevi Abyss Stüdyolarında, dünyaca tanınan stüdyo-sihirbazı olarak bilinen Tommy Tägtgren tarafından ölümsüzleştirildi. Elbette bunun sonucu olarak halkın ilgisini çeken grup hızlıca büyümeye başladı ve Kuzey Avrupa’nın en büyük müzik yarışmasını kazanarak başarısının doruklarına ulaştı. Bunun ardından grubun piyasadaki cazibesini ölçmek üzere “Fist For Fight” isimli derlemelerden oluşan demoları (tanıtım kayıtları) 600 baskı ile sınırlı sayıda üretilerek raflarda yerini aldı. Birkaç hafta içerisinde tükenen 600 baskı sonucunda Sabaton bir sonraki aşamaya geçmeye karar verdi.

Başarı dalgalarında durmaksızın yükselerek yollarına devam eden grup ellerini iki yana açarak kendi müziklerini emekçilere taşıma amacı güdebilecek düzgün bir kayıt firması aramaya başladılar. Kayıt firmalarına yaptıkları bu çağrı tuttu ve güneye kadar uzanan birçok yerel firmadan başarı, şan ve şöhret vaatleriyle birçok kayıt firması bu işe talip oldu. Bu talipliler arasından Italian Underground Symphony firması seçildi ve ilk anlaşma bu firmayla imzalandı. Bunun ardından Sabaton Abyss Stüdyolarına yeniden girerek “Fist For Fight” demosundaki eski şarkılarını yeni şarkılarıyla beraber kaydettiler. Hayranların gruptan beklentileri çok yüksekti ve bu durum debut albümün piyasaya sürülmesine kadar kendisini belli ediyordu.

Gruba duyulan ilgiyi yükseltmek için Underground Symphony eski demo-cde “Fist For Fight”ın yeni bir versiyonunu Avrupalı dinleyenler için piyasaya sürme fikrini ortaya attı. “Metalizer” adını taşıyan debut albümü piyasaya sürme çalışmaları sırasında “Fist For Fight” da firmanın düşündüğü şekilde piyasaya sürüldü ancak “Metalizer” çalışmaları nedeniyle sönük kaldı. Medyadan sadece birkaç kişi albüm kritiğini yapma şansına sahip oldu ve ona gerçekten oldukça yüksek puanlar verdiler ve bu albümü muhteşem sözlerle takdis ettiler. Grup uzun süredir beklemeli olan debut albümleri için hala inançlıydılar ancak bu grubun ve hayranlarının hayalkırıklığına uğramalarına sebep oldu: “Metalizer” asla piyasaya sürülemedi.

Yıllar geçti ve Sabaton hala debut albümlerinin piyasaya sürülmesini bekliyordu, ama nafile... Sanki piyasaya asla sürülmeyecekmiş gibi görünüyordu ve grup yavaş yavaş umutlarını ve inançlarını kaybetmeye başladı. Şarkıları yazma, kaydetme ve bu albümü beklemekten ötürü kızgın grup üyelerinin içlerindeki derin hayal kırıklığı vazgeçme planları ile birlikte uyanışa geçti.

2004 senesine gelindi ve bu öyle bir zamandı ki; herşey kötüye gidiyor gibiydi... Sabaton geçmişi unutup gruba yeni bir başlangıç kazandırmak üzere çok önemli bir karar aldı.

Grup Abyss Stüdyolarına bir haftasonu için döndü ve bu çalışmanın ardından üç şarkılık Promo-CD’leri “Panzer Battalion” ortaya çıktı. Bu CD dünya çapındaki kayıt firmalarına dağıtıldı ve kısa sürede her köşeden CD ile ilgili ses çıkmaya başladı. Bu sefer doğru yolda olduklarını biliyorlardı. Bu defa farklı bir taktik deneyerek herhangi bir firmayla anlaşma yapmadılar. Bütün teklifleri geri çeviren grup Abyss Stüdyosuna geri döndüler ve bütün masrafları ceplerinden karşılayarak 9 şarkılık bir kayıt oluşturdular. Bu şaheser niteliğindeki kayıt “Primo Victoria” idi. Albüm ismi Latince’de “ilk zafer” anlamına gelen bu konsept albüm savaşlardan bahsediyordu. Bu albümde güdülen niyet Sabaton’un ilk zaferini vurgulamak olduğu gibi, bir yandan da 60 sene önce Normandiya’da karaya çıkan cesur müttefik askerlere bir övgü niteliğindeydi.

Gruba önceden ilgi gösteren firmalara uzun soluklu albümün birer kopyası gönderildi ve bunun ardından pek çok ulusal ve uluslar arası firmayla hem bu albüm hem de gelecek Sabaton albümlerinin piyasaya sürülmesi konusunda görüşmeler yapıldı. Bu görüşmeler neredeyse 6 ay sürdü ve sonunda İsveç Firması olan Black Lodge gruba çok dürüst ve basit bir anlaşma sunarak bu firmalar savaşında galip geldi. Black Lodge vakit kaybetmeden çalışmalara başladı ve 2005 Mart ayında Sabaton’un ilk albümü “Primo Victoria” gün ışığına çıkarak kabul gördü.

”Primo Victoria” piyasaya düştüğünde, İsveç piyasasında tatmin edici bir etki bıraktı ve İsveç’in en büyük müzik firmasında hardrock listelerinde 1 numaraya yükseldi. Grup İsveç ve Almanya’da piyasaya sürüldüğü anda biletleri tükenen konserler gerçekleştirdiler. Bu sırada Gates Of Metal Festival’de, sonradan DVD olarak piyasaya sürülen İsveç Rock Festivali’nde de yer aldı.

Click the image to open in full size.

Bu albüm için gelen kritikler de albümün medyanın ilgisini çekmesini sağladı ve bu yeni İsveç grubu tüm dünyada tanınmaya başladı. Sırada fethedilmesi gereken alan olarak internet vardı... Birkaç hafta içerisinde yoğun reklam kampanyalarıyla burada da başarı kazandılar. Internetteki en büyük download sitesi 2005 senesinde grubu metal müzik alanında 1 numara seçti. Bunun yanı sıra tüm zamanların ve tüm tarzların İsveçli grupları arasında en çok download edilen 3. grup seçildiler.

2006 Ocak ayında bir kez daha Abyss Stüdyolarına yeni bir savaş kitabı kaydetmek üzere girdiler. Bunun hemen ardından oldukça başarılı bir tanıtım geldi. “Attero Dominatus” isimli yeni albümdeki her biri ayrı bir şaheser niteliğindeki 9 şarkı bir sene önce piyasaya sürülen “Primo Victoria” ile bağlantılıydı.

Bir gün olsun dinlenmeksizin çalışan Sabaton elemanları çantalarını toparlayıp Avrupa’daki Power Metal etkinliklerine öncülük edip oraları da fethetmek üzere Edguy&Dragonforce’a 7 hafta önceden biletleri tükenmiş olan turneye katılmak üzere yola çıktılar. Bu sayede 10 ülke gördüler ve sayısız Heavy Metal hayranı önünde performanslarını sergilediler.

Turne oldukça başarılıydı ve “Primo Victori”nın satışları birçok yeni alanda tekrardan yükselmeye başladı. Bu da beraberinde konser verilecek yerlerin de çoğalması durumunu getiriyordu. “Attero Dominatus” ile başlayan iş tamamlandı ve 2006 sonlarında yeni bir albüm piyasaya sürülmesi için çalışmalara başlandı.

Click the image to open in full size.

Diskografi:

Click the image to open in full size.
FIST FOR FIGHT (2001)

Sabaton'un iki demosunun derlemesi olarak piyasaya sürüldü. Orijinali 2000 senesinde 600 kopya olarak bastırıldı ancak Underground Symphony tarafından 2001 senesinde sınırlı sayıda digipak edition olarak piyasaya sürüldü. Şu anda satışı mümkün değil ve tekrardan basılmayacak.

Kayıt & Mix işleri "Abyss Studios"da Tommy Tägtgren ve Mats Brännlund tarafından "Studio Moon Music"de gerçekleştirildi. Mastering işleri Tommy Tägtgren tarafından Abyss Studios'da yapıldı. Underground Symphony tarafından piyasaya sürüldü. Kapak işi Ken Kelly tarafından yapıldı.

Albümdeki Şarkılar:

1. Introduction
2. Hellrider
3. Endless Nights
4. Metalizer
5. Burn Your Crosses
6. The Hammer Has Fallen
7. Hail To The King
8. Shadows
9. Thunderstorm
10. Masters Of The World
11. Guten Nacht

Click the image to open in full size.
PRIMO VICTORIA (2005)

Kayıt & Mix işleri Abyss Studios'da Tommy Tägtgren tarafından gerçekleştirildi. Mastering işleri Henke tarafından Polar Studios'da gerçekleştirildi. Sound Pollution/Black Lodge tarafından piyasaya sürüldü. Albüm Kapağı Mattias Norén, ProgArt Media tarafından yapıldı.

Albümdeki Şarkılar:

1. Primo Victoria
2. Reign Of Terror
3. Panzer Battalion
4. Wolfpack
5. Counterstrike
6. Stalingrad
7. Into The Fire
8. Purple Heart
9. Metal Machine

Click the image to open in full size.
ATTERO DOMINATUS (2006)

Kayıt & Mix işleri Abyss Studios'da Tommy Tägtgren tarafından gerçekleştirildi.
Mastering işleri Henke tarafından Polar Studios'da gerçekleştirildi.
Sound Pollution/Black Lodge tarafından piyasaya sürüldü.
Albüm kapağı Mattias Norén, ProgArt Media tarafından yapıldı.

Sınırlı sayıda resimli vinil baskısı da vardır.

1. Attero Dominatus
2. Nuclear Attack
3. Rise Of Evil
4. In The Name Of God
5. We Burn
6. Angels Calling
7. Back In Control
8. A Light In The Black
9. Metal Crüe

Click the image to open in full size.
METALIZER (2007)

Sabaton'un orijinal debut albümü ve Fist For Fight demosunu bonus olarak içeren Double CD'lik albümleri.

Kayıt & Mix işleri Abyss Studios'da Tommy Tägtgren & Studio Moon Music Mats Brännlund tarafından gerçekleştirildi.
Mastering işleri Henke tarafından Polar Studios'da gerçekleştirildi.
Sound Pollution/Black Lodge tarafından piyasaya sürüldü.
Albüm kapağı Mattias Norén, ProgArt Media tarafından yapıldı.

"Metalizer"daki Şarkılar:

1. Hellrider
2. Thundergods
3. Metalizer
4. Shadows
5. Burn Your Crosses
6. 7734
7. Endless Nights
8. Hail To The King
9. Thunderstorm
10. Speeder
11. Masters Of The World
Special edition bonus track
12. Jawbreaker

"Fist For Fight"deki Şarkılar:

1. Introduction
2. Hellrider
3. Endless Nights
4. Metalizer
5. Burn Your Crosses
6. The Hammer Has Fallen
7. Hail To The King
8. Shadows
9. Thunderstorm
10. Masters Of The World
11. Guten Nacht
12. Birds Of War (previously unavailible)

Click the image to open in full size.
Adı: Oskar Montelius

Doğumu: Evet

Enstrümanları: Mandolin, EMG-81 ile tamamlanmış pickups floydrose ve 36 jumbofrets.

Ona Göre Muhteşem 6 Grup:
Judas Priest,
Pink Floyd,
Moahni Moahna,
Samantha Fox,
Freak Kitchen,
Bumblefoot

Ona Göre Muhteşem 6 Albüm:

Toy Dolls-Wakey wakey with the Toy Dolls
Twin Peaks Soundtrack-Fire walk with me
Bumblefoot-Uncool
Pink Floyd-The division bell
DAD-No fuel left for the pilgrims
Leif Norbergs orkester-Highway to hälsingland
Ona Göre Muhteşem 9 Şarkı:
Pink floyd-Shine on you crazy diamonds pt1
Pink floyd-Shine on you crazy diamonds pt2
Pink floyd-Shine on you crazy diamonds pt3
Pink floyd-Shine on you crazy diamonds pt4
Pink floyd-Shine on you crazy diamonds pt5
Pink floyd-Shine on you crazy diamonds pt6
Pink floyd-Shine on you crazy diamonds pt7
Pink floyd-Shine on you crazy diamonds pt8
Pink floyd-Shine on you crazy diamonds pt9

Kişisel Not:
Kesik hakkında...

-----

Click the image to open in full size.
Adı: Daniel Mullback

Doğumu: Çıplak 82 BB Falun içinde

Enstrümanı: Davullar ve Carl Gustaf 3000 6,5.

Ona Göre Muhteşem 6 Grup:

KISS
Mötley Crüe
Rainbow
D.A.D.
Helloween
Misfits

Ona Göre Muhteşem 6 Albüm:

KISS - Alive 1,2,3
Mötley Crüe - Dr Feelgood
Rainbow - Rising
GraveDigger - Symphony of Death
Pink Cream 69 - Sonic Dynamit
Dream Theater - Images and Words

Ona Göre Muhteşem 6 Şarkı:

KISS - Black Diamond
KISS - Thrills In The Night
Mötley Crüe - Kickstart My Heart
Rainbow - Gates Of Babylon
Rainbow - Stargazer
Pink Cream 69 - One Step Into Paradise

Kişisel Not:

Bizden önce kim ayağa kalkmaya çalışırsa, faredir...
Carl Gustaf 3000 6,5'imi hisset ve yaşamaya başla!

Daniel Mullback Tama drums, Evans drumheads, Wincent drumsticks, Paiste signature cymbals kullanıyor.



------------------

Click the image to open in full size.
Adı: Pär Sundström

Doğdu: Vahşi Olmak İçin

Enstrümanı: cehennemden 4-tel

Ona Göre Muhteşem 6 Grup:

Sabaton
Grave Digger
Eddie Meduza
Accept
Savatage
Skid Row

Ona Göre Muhteşem 6 Albüm:
U.D.O.-Faceless world
Eddie Meduza-Best of (Röven 1)
Running Wild-Death or glory
Twisted Sister-Live at Hammersmith
Helloween-Keeper of the seven keys pt1
Helloween-Keeper of the seven keys pt2

Ona Göre Muhteşem 6 Şarkı:
Meat Loaf-Everything louder then everything else
Skid Row-Youth gone wild
U.D.O.-Blitz of lightning
Sabaton-Back In Control
Sabaton-Primo Victoria
Eddie Meduza-Ta och klipp dig

Kişisel Notu:
Benimle uzan seni ...........!

----------------------

Click the image to open in full size.
Adı: Rikard Sundén

Doğum: 810505

Enstrümanı: Ukulele, elektrikli ve büyük olandan.

Ona Göre Muhteşem 6 Grup:
Judas Priest
Rainbow
Queen
Yngwie Malmsteen
Dissection
Eddie Meduza

Ona Göre Muhteşem 6 Albüm:

Judas Priest-Painkiller
Heavens Gate-Livin´ in Hysteria
Symphony X-The Divine Wings of Tragedy
Artension-Forces of Nature
Yngwie Malmsteen-Marching Out
Talisman-Talisman

Ona Göre Muhteşem 6 Şarkı:

Bumblefoot-R2
Heavens Gate-Livin´in Hysteria
Al DiMeola, John McLaughlin, Paco De Lucia-Mediterranean Sundance/RioAncho
Yngwie Malmsteen-Far Beyond the Sun
Yngwie Malmsteen-Trilogy Suite Op:5
Eddie Meduza-Ta och klipp dig

Kişisel Notu:
Mmmm... Bira!

------------------

Click the image to open in full size.
Adı: Joakim Brodén

Doğum: Yeniden
Enstrümanı: Derin Gırtlak
Ona Göre Muhteşem 6 Grup:
Rainbow
Judas Priest
Yanni
Deep Purple
Black Sabbath
Accept

Ona Göre Muhteşem 6 Albüm:

Rainbow-Rising
Black Sabbath-Heaven and hell
Accept-Metal heart
Yanni-Tribute
Rainbow-Long live rock n roll
Judas Priest-Defenders of the faith
Ona Göre Muhteşem 6 Şarkı:

Rainbow-Gates of babylon
Black Sabbath-Die young
Rainbow-Stargazer
Judas Priest-All guns blazing
Deep Purple-Perfect strangers
Accept-Living for tonite

Kişisel Notu:
F-sharp

------------------

Click the image to open in full size.
Adı: Daniel Mÿhr
Doğum: 09.09.1980

Enstrümanı: Keyboards

Ona Göre Muhteşem 6 Grup:
Stratovarius
Opeth
Evergrey
Meshuggah
Sonata Arctica
Porcupine Tree

Ona Göre Muhteşem 6 Albüm:

Blackfield-Blackfield
Stratovarius-Visions
Opeth-Still life
Evergrey-In search of truth
Paatos-Timeless
Blair Witch project-Soundtrack for the motion picture

Ona Göre Muhteşem 6 Şarkı:
Moralime bağlı.

Kişisel Notu:
TBA

Alıntıdır

İSVEÇLİ HEAVY METAL GRUBU SABATON VE KENDİLERİNE GELİBOLU İLE İLGİLİ BİR ŞARKI YAZAN SELİM TANGERLİ İLE SÖYLEŞİ

Hollanda’nın Nijmegen şehrinde İsveçli Heavy Metal grubu Sabaton(bazı dillerde Cumartesi anlamına geliyor!)ile bir söyleşi yaptık. “Neden bu grupla bir söyleşi?” sorusunun yanıtı, Selim Tangerli’de saklıydı. Açıkçası böyle bir söyleşi için sözleşildiğini duyduğumda, işin haber değerini kafamda tartıştım uzun süre... Ardından Selim Tangerli’nin bu gruba Çanakkale Savaşları’nı konu alan bir şarkı sözü yazdığını ve Sabaton’un da savaşa karşı çıkan müzikler yaptıklarını öğrenince resmi oluşturmuş; resmi sonrasında çerçeveye yerleştirmiş olduk. Aşağıdaki satırlarda Nijmegen’daki bir gençlik merkezinde grup üyelerinden Pär Sundström (basgitar)ve Joakim Brodén (solist) gerçekleştirilen söyleşiyi okuyacaksınız:
- Grup olarak ne zaman çalmaya başladınız?
- 1999 yılında birbirimiz tanıyorduk ve iyi arkadaşlardık. Başka gruplarda çalışıyoruk o sıralarda. Grubu kurmaya verdik ve bir süre birlikte başka grupların parçalarını çaldık. Kısacası 1999 Mart’ında altı arkadaştan oluşan bir grup kurduk. Şu anda da bir aile gibi olduk.
- Şarkılarınızda savaşı anlatıyorsunuz neden ve Sabaton ne anlama geliyor?
- Sabaton askerlerin ayakkabılarının üstlerine taktıkları tozluk anlamında... Tarih her zaman ilgimizi çekiyordu. Birçok insan için de geçmişte olanlar çok önemli. Savaşın yıkıcı, korkunç gücünü anlatmak istedik. Politik bir iletiden, propagandadan öte savaşın yıkımını anlatarak bireysel olarak aynı hataları yapmamamız gerektiğini anlatmak istedik.
- Yeni bir albüm çalışması var mı?
- Evet var ve adını da ilk defa siz duyacaksınız: The Art of World... (*Yazarı İ.Ö. 500 yıllarında yaşamış Çinli komutan Sun Tzu olan ve onüç bölümden oluşan bir kitap K.B.) Önceki albümlerimizde II. Dünya Savaşı hakkında şarkılarımız vardı. Örneğin Primo Victoria şarkısı D-Day Çıkarması(Normandiya Çıkarması)’nı anlatır. Bu sefer farklı ülkelerin tarihlerinde yer alan savaşları konu alacağız ve albüme adını veren kitabın 13 bölümden oluşması gibi albüm de 13 şarkıdan oluşacak.
Bundan sonra Selim Tangerli elinde Çanakkale Savaşları hakkında yazdığı İngilizce şarkıyı ve savaşla ilgili belgeleri barındıran dosyayı Joakim Brodén’e incelemesi için uzatıyor... Sorular böylelikle Türkiye ve Türklere ilgili oluyor ve biz de ilk defa Selim Tangerli’den öğreniyoruz ki grubun Türkiye’de bir de hayran sitesi var.
- Atatürk ve Çanakkale Savaşları hakkında neler biliyorsunuz?
- Bu konular hakkında fazla bilgimiz yok ama Türkiye’yi özellikle İstanbul’u görmeyi çok istiyoruz!
- Biliyoruz ki İsveç’te yaşayan Türkler var, onlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
- Onlar İsveç’in bir parçası. Türk arkadaşlarımız var ve biz çok daha fazla Türk arkadaşımızın olmasını isterdik. Irkçılık tanımamaktan ortaya çıkıyor. İsveç’in son 200 yıllık tarihinde savaş yok. 1700’lü yıllarda İsveç’in büyük savaşçıları, halk kahramanları vardı. Şimdi ırkçılar bu insanları kendilerinin tekeline almak istiyorlar; bu yüzden biz tarihimizi kaybettik!
- Türk Müziği ile tanışıklığınız var mı?
- Az da olsa dinledik. Türk Müziği’nde batıya ve doğuya dönük motiflerin bir arada olması, iki kültürün motiflerinin arka arkaya kullanılması beni etkiliyor(Joakim Brodén/solist), biz şarkılarımızda bunu da deniyoruz.
- 20 ülkede konserler verdiğinizi söylüyorsunuz, albüm satışlarınız nasıl gidiyor?
- Albüm satışlarımız çok iyi gidiyor. Satışlardan kazandıklarımızı yeni müzik aletleri alarak tekrar müziğimize yatırıyoruz.
- Gezdiğiniz ülkelerin insanları arasında en cana yakın hangilerini buldunuz?
- Hollandalılar diyebiliriz, ama daha Türkiye’ye gitmediğimizi bir daha söylememiz gerekir!
Sıcak bir Hollanda öğleden sonrasında soğuk sayılan Kuzeyin sıcak insanları ile yaptığımız sıcak sohbeti, grubun birkaç saat sonra konser vereceği salona girip birlikte fotoğraf çektirerek tamamladık.


Alıntıdır
----------------------------------------------------------------

Gerçekten güzel grup, özellikle Primo Victoria şarkısını mutlaka dinleyin.

Daily Motion
ERROR: If you can see this, then Dailymotion is down or you don't have Flash installed.


SD yazısına tıklayıp HQ kalitesinde de izleyebilirsiniz.


Birde, Sabaton - Primo Victoria şarkısı için, Youtube' da bulmuş olduğum daha kaliteli ses ve HQ kalitesinde yapılmış, farklı görüntülere sahip, aşağıda ki linkte bulunan videoya bir göz atabilirsiniz.



YouTube - SABATON Primo Victoria
__________________

Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim
.

Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek.

Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor.
Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım.

Konu Strike EagLe tarafından (11-10-2009 Saat 04:38 ) değiştirilmiştir..
Strike EagLe Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-10-2009, 02:46   #2
 
Strike EagLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sabaton - Primo Victoria

Through the gates of hell
As we make our way to heaven
Through the Nazi lines
Primo victoria

We've been training for years
Now we're ready to strike
As the great operation begins
We're the first wave on the shore
We're the first ones to fall
Yet soldiers have fallen before

In the dawn they will pay
With their lives as the price
History's written today
In this burning inferno
Know that nothing remains
As our forces advance on the beach

Aiming for heaven though serving in hell
Victory is ours their forces will fall

Through the gates of hell
As we make our way to heaven
Through the Nazi lines
Primo victoria

On the 6th of June
On the shores of western Europe 1944
D-day upon us

We've been here before
Used to this kind of war
Crossfire grind through the sand
Our orders were easy
It's kill or be killed
Blood on both sides will be spilled

In the dawn they will pay
With their lives as the price
History's written today
Now that we are at war
With the axis again
This time we know what will come

6th of June 1944
Allies are turning the war
Normandy state of anarchy
Overlord

Heilllllllll \m/
__________________

Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim
.

Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek.

Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor.
Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım.
Strike EagLe Ofline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık




Türkiye`de Saat: 11:42 .

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2

Sitemiz CSS Standartlarına uygundur. Sitemiz XHTML Standartlarına uygundur

Oracle DBA | Kadife | Oracle Danışmanlık



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580