![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ayrıca bu olayın hükümetin işi olduğu kanısına nerden vardın ? Ben çok safım hadi beni bi aydınlat.. Konu RamesooN tarafından (16-09-2010 Saat 09:51 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
sınava giripte nolucanı bılmeden beklemektense daha güvenirlir bi sınav için beklemek daha ii değil mi? sonucta 2010 yılı ıcerısınde yapılıcak bu sınav (kpss ön lisans) en azından bıraz daha vaktınız oldu calısmak ıcın die düşünüyorum..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu edaks tarafından (16-09-2010 Saat 11:28 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Olayın cemaat takımının işi olduğu gayet açık.. Tıpkı geçen seneki polislik sınavında olduğu gibi sorular önce cemaate sızdırılıyor.. Embesil dediğim bi arkadaşm bile fulle yakın net yapmıştı geçen sene.. Ve soruların cemaatten geldiğini açık açık söylemişti.. Hangi cemaat olduğu konusunda bi soru işareti yoktur umarım ![]() 2010 Kpss'deki kopya olayını cemaate ve dolayısıyla malum parti hükümetine bağlamam tamamen benim yorumumdur.. Ve dediğin gibi öznel olduğundan dolayı yanlıdır da.. Burda bi sıkıntı yok.. Ama başınıza taş düşse hükümetten bileceksiniz sözü de bi objektiflik barındırmıyor içinde bence ![]() Aydınlatmak, öğretmek gibi bir niyetim yok ayrıca.. Yaşın da yaşanmışlığından benden fazla abi ![]() ![]()
__________________ B | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | |||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
neyse bu muhabbet uzadıkça daha derin siyasete bulaşıyoruz.. ama bu forumda belli bi zmandır bi siyasi hava sezdiğimden dolayı sonunda bu konuya yazma gereği duydum..bu işi daha fazla uzatıp insanları forumdan uzaklaştırmayalaım..Bu gece arkamıza yaslanıp keyifle BEŞİKTAŞIMIZIN maçını izleyelim,onunla sevinelim..bu tip konuları tabiki tartışmalıyız ancak yanlış platformdayız.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |