|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
30-04-2008, 10:48 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 17 |
Yönetime yakın kaynaklardan gelen haberlere göre Beşiktaş Dobratka ismi üzerinde yoğunlaşmakta.Slovakya'nın Slovan Bratislava takımında forma giyen bu futbolcunun maliyetinin düşük olması ve gelecek vaadetmesi transferin olma ihtimalini artırıyor.Sinan Engin'in oyuncu hakkında vereceği rapora göre yönetimin bu transfer için harekete geçeceği gelen haberler arasında. | ||
|
30-04-2008, 11:28 | #4 | ||
gurbetci kartal Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 24 | hey allahim ya beni futbolcunun ismi ilgilendirmiyor da yasi ilgilendiriyor ulan bitane adam gibi transfer yapin su stopere belki iyidir adam birsey demiyorum ama bize tecrubeli biri lazim oraya defansi komple toplayabilecek bir adam
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
30-04-2008, 12:28 | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 17 | o kadar transfer hatasından hala ders çıkarmıyorsa bu yönetime söylenebileck hiçbir şey olamaz.en iyisi biz kendimizi yeni bir gordon faciasına hazır tutalım.gerçi bunu kaldırabilecek psikoloji de kalmadı bende artık. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/60416-dobratka-uzerinde-yogunlasildi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 30-04-2008 19:30 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |