![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
2006 2007 Sezonu Bu Bölümde 2006 ve 2007 yıllarına ait karşilaşma yorumlar vs. arşivlenir |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Cimbom maçına kadar puan kaybetmemeliyiz.Bu sefer gol yemeden kazanıcaz inşallah.Gökhan Zan'dan gol bekliyorum.İçime doğdu.
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() Şaka maka iyi oynamadık.Umarım daha iyiye gideriz.
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | |||
![]() |
![]() | #3 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
abi iyi içine doğmuş senın yae bidaha ki haftanın maçındada sölesene kimin atacağını... ![]() ![]() ![]()
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | |||
![]() |
![]() | #4 | |||
![]() İşin geyiği bir yana dün İ.Akın'ın hareketi felaket canımı sıktı.Ne kadar yetenekli olursa olsun takım gol attığında kendi atamadığı için üzülen bir adamı takımda görmek istemiyorum.Tam tekrardan kenetlenip kolej havası yakalamaya çalışırken bu yaptığı bence büyük bir terbiyesizliktir.Zaten takım oyunu da oynamıyor ve zamanında pas vermeyerek Ailton'u da çıldırtmıştı.Satıyolar mı takasta mı kullanıyorlar ne yapıyorlarsa yapsınlar ve versinler gitsin.Kim ne derse desin yetenekli ve bencil İ.Akın yerine orta yapamayan ama takım için bir tarafını yırtan kaptanımız Deli' İbo'yu tercih ederim.
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |