![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | boboyu kiraya vermeliyiz bence yerine de gokhan unal yada super yabanci bir forvet alinmali gokhan gulecten de bisey olmaz bu takimin tek forveti nobre , tek forvetle hangi takim bugune kadar uefa kupasini almis bi arastirsalar...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kötü bir oyun ve haklı bir malübiyet ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ben bıktım bu adam bıkmadı.Berbatovu bakiylşe durdurmaya çalışan,defansta bu kadar hata olmasına sebep olan,Toromanı sağda kullanıp hem toramanı hem sağ tarafı felç eden,sedefteki bu ısrara rağmen akına hiç şans tanımayan,runje gibi bir kaleciyi bu takımın başına getiren tiganaya.... Bide ricardinho varkı topçu değilmiş oda,gitsin rioya orda oynasın topunu
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
bu maçta taraftarın desteği çok güzeldi biz bunu yaparsak başarıyada gideriz.gelelim maça defans ve kaleci çok kötüydü.rico adeta tigananın onu niye oynatmadığını göstermek için sahadaydı.beğendiğim tek yön ise serdar kurtuluş ve nobreydi serdar bu herzaman oynar. | ||
![]() |
![]() | #6 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ricardinhonun iki macini seyrettim..bence bu adam forvetlerin arkasinda oynayinca oyuna agirligini koyamiyor...kanatta is yaparsa bilemem...serdar takimin kötü oyununa ragmen baya hosuma gitti..klebersonun eksikligi oynamadigi zaman belli oluyor...burak ise forvette tam etkili olamiyor..bence orta sahanin sagi tam onun yeri...savunmanin göbeginde ise bakinin yerine toraman oynamasi lazim... hakli bi maglubiyet..tottenham takimini kutlamak lazim
__________________ bjkliyiz | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Bu Yenilginin Bas mimari runje dir takim sanki mahalle takimi kim nerde oynuyor belli degil bu oyunla grupta sonuncu olurlarsa hic sasirmam bugunku tek guzellik tarftartardi tigana sucluyu hemen buldu ricardinho ve runje yavas kalmislar madem gordun neden mudahele etmedin bakim | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |