![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #181 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Alıntı:
ah keske simdi yanımda olsaydın sen... | |||
![]() |
|
![]() | #182 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Bu arada söylemeyi unuttuk ama herkezin kandilide mübarek olsun...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
![]() | #183 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kanatlarımız iyi çalışmıyor. ayrıca orta sahadaki boşluk devam ediyor. neden fahri oynamadı, bence orta sahada fahri her maç oynamalı. ayrıca toraman sağ bekte oynamaz. ya yedek bekler yerine serdar kurtuluş oynar, ya da korayın yerine defans oynar. hele baki zaten sol bekte hiç olmaz. oraya deli ibo geçecek gerçi rico gelince. son transfer defansa değil ön liberoya olmalı bence. defansımız iyi. ama orta saha kötü...kalecimizede kimse laf etmesin. çok iyi kaleci sadece birazcık zaman...
__________________ ARMIZDAKİ FARK; AŞK | ||
![]() |
![]() | #184 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
![]() | #185 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | hangi düşüncesini ne düşüncesini sölemiş.? adam tamamen popülistlik yapıyor. ne olursa olsun müslüman değilse bile saygı göstermesini ögrenecek ondan sonra yorum yazacak buraya.!! o insanın son zamanlardaki yorumlarını okuyorumda çok dikkafalılık yapıyo,tamamen siyasi yorumları var!! farkındaysan daha önceki forum açılışındaki resim varken bişey dediği yok!! ama müslümanların en güzel gecelerinden birine dil uzatırken burası BEŞİKTAŞLI nın sitesi değilmi diye boynunu 2m uzatıp diklenmesini iyi biliyor ama indirmesinide biz iyi biliriz. dediğim gibi o insanın dini,dili,düşüncesi ve ırkı ne olursa olsun saygı göstermesini ögrenecek bu kadar basit.!!! | ||
![]() |
![]() | #186 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
güzel oynayip kaybetmekmi, yoksa kötü oynayip kazanmakmi önemli? sordugum besiktaslilarin hepsi güzel oyun dedi.. bana görede öyleydi ama zaman degisti...tabiiki gönlümüzden gecen güzel oynayipda kazanmak, ama su anki takim daha cok yeni, ve bana göre biz puanlara bakmaliyiz oyuna degil, denizli macinda bence kötü oynadik ama sonucta 2:0 kazandik, ve ikinciyiz, harika oynasaydik da kaybetseydik? eeh ozaman trabzon olurduk..trabzonlu taraftar mutlumu?? hicde mutlu degil, simdiden küfüre basladilar, ve antrenörü göndermek istiyorlar, eh tabii 3. haftada liderin 8 puan gerisindeler...ayrica yunanlar avrupakupasini alirken hep 1:0 kazanarak sondakika golleriyle kazandilar, onun icin simdilik sahane organizasionlar harika bir futbol beklemiyelim...oyuncularimiz kendilerine güvensinler güzel oyunda basarida kupalarda gelir...ayrica bu aksamki seyirciyi kutluyorum sahaneydiler,.... | ||
![]() |
![]() | #187 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
cumhurbaşkanı ve başbakan da kandil mesajı veriyor tıpkı sokaktaki vatandaşın birbirine yaptığı gibi, tuttuğun takımın başkanı da git bunları mahkemeye ver yapamıyosan kendi kendine kına bunları ama unutmaki bu miletin yüzde doksanı müslüman sen rahatsız olabilirsin ama kendinde kalsın saçmasapan konuşma akıllı ol! | |||
![]() |
![]() | #189 | |||
B J K ![]() Üyelik tarihi: Jan 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
1.nci olarak site girişindeki şehit logosunu ben koydum 15 gün yayınladım ve üstüme düşüni yaptıktan sonra kaldırdım. 2.nci olarak bü ülke müslüman bir ülke ve bu gün benim ve diger müslümanlar için çok önemli kutlamaktan şeref duyarım. 3.ncü olarak burasi din sitesimi demişsiniz 17 Agustos u koydugumuzda deprem sitesi mi idi? Şehit logosu koydugumuzda siyaset sitesimi idi? Din insani güzelleştiren saygınlaştıran bagdaştıran bir gerçektir. Şu mübarek Günün ertesinde Allahın rahmetinin üzerinde olmasını dileyerek. Forumda Siyaset Proveke Yapma nedeni ile Süresiz Uzaklaştırıldınız. Konu Kapatilmiştir (karabudun17 ın bahsettigi). Bu Konu ile ilgili Konu ve Yorum açılmasın forumun herhangi bir yerine. Konu odin tarafından (21-08-2006 Saat 06:55 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #190 | ||
RoCKeR eaGLe ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Guleci bi daha sahada gormek istemıyorum!!! TAkımın ortasahası dun adate dokuldu... kleberson yuruyo sadece, birisi bu adama libero oynadigini hatirlatmali,libere adam sert oynar , faul yapar top kapar! defansimiz iidi dun sadece.. delgadoya da top cok az geldi! i.akin kacırdi ama en azindan oyuna hareketlılık getirdi..Gulec oynarken bence eksik oynuyoruz kac haftadir...
__________________ aNTiCiNCoN ! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |