![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #191 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | valla güzel oynamadı takım..ama 1-0 dan sonra bobo karşı karşıya pozisyonu atsa maç 30.dakkada kopacaktı..tamam denizli topa sahip oldu ama hep kendi kendine oynadı topla..bir tane net pozisyonları yok kalemizde..ve bence önemli olan da budur..neticede net bir skor 2-0 la kazandık..ama en az 5 olurdu dün akşam..golleri kaçıran yine biz olduk..
__________________ ALAYINA İSYAN FORZA BEŞİKTAŞ !! | ||
![]() |
|
![]() | #192 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar belkide ben yanlış biliyorumdur ama düşündüğümü sizlerle paylaşacağım. konu kleberson ve ön libero mevkii. bence ön libero oynayan adam güçlü olmalı rakibi korkutmalı vücut temasları ve sert pres anlayışı ile oynamalı. her yere ayağını sokmalı faul yapmalı, atakları erken durdurmalı. kleberson bunların hiç birini yapmıyor. ya alan savunması yada pas aralarına girmeye çalışmak. en önemli sorunumuzun bu olduğunu düşünüyorum. fahri girince oyun nasıl değiti gördünüzmü. çünkü adam dağıttı denizli orta sahasını. kemi sesleri duydum o girince. gerçek ön libero böyle olur. ayrıca kleb. bu işleri yapmaya çalışırken futbolu unutuyor, iki tane üst üste hatasız pas atamıyor. sizce yanlışmıyım. kadrom: runje toraman yabancı zan deli kleberson(sağ iç te) fahri(koray) ricardinho delgado nobre burak yılmaz(bobo) burada yabancı hakkımızı ön liberodan yana kullanırsak koray yine defansa geçer. ne dersiniz. tüm sorunun ön liberodan kaynaklandığını düşünüyorum. rakipler orta saha mızı çok kolay geçiyor.. | ||
![]() |
![]() | #193 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Denizlispor:0 - Beşiktaş:2 Lige Vestel yenilgisiyle başlayan, ardından kendi evinde Gaziantepspor’u 2-1 yenen Beşiktaş, İzmir Atatürk Stadı’nda Denizlispor'u 2-0 yenerek, altı puanla ikinci sıraya yerleşti. ![]() Galibiyeti getiren golleri Gökhan Zan ve Delgado kaydetti. İlk yarı Beşiktaş, Denizlispor karşısında ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Denizlispor´a verilen saha kapatma cezası nedeniyle İzmir´de oynanan maçı, 15 bin civarında Beşiktaş taraftarı izledi. Az sayıdaki Denizlispor taraftarı da takımına destek verdi. Maça hızlı başlayan Beşiktaş, 6. dakikada golü buldu. Delgado´nun sağ kanattan yaptığı ortada topa iyi yükselen Gökhan Zan, düzgün bir kafa vuruşla takımını öne geçirdi: 0-1 10. dakikada Bobo´nun ceza sahası içinde sol çapraz pozisyonda attığı sert şutta top üstten auta çıktı. 16. dakikada gelişen Denizlispor atağında Mustafa Keçeli sağdan ortaladı, yükselen Selahattin istediği gibi kafa vuruşu yapamayınca top auta çıktı. 30. dakikada İbrahim Toraman sağ kanattan getirdiği topla rakip ceza sahasına girdi ve uygun durumdaki Bobo´ya topu aktardı. Bobo´nun vuruşunda kaleci Süleyman topu çelmeyi başardı. 36. dakikada Denizlispor beraberlik golüne yaklaştı. Gelişen organize atakta Mustafa Keçeli´nin kale önüne gönderdiği topa Selahattin vurdu. Runje, son anda topu kornere çelerek golü önledi. İlk yarı Beşiktaş´ın 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarı İkinci yarıda atak bir futbol sergileyen Denizlispor, çok adamla hücum etmesine rağmen, rakip savunmayı aşmakta zorlandı ve gol pozisyonu üretemedi. Beşiktaş ise 1-0´lık skoru korumaya yönelik bir görüntü sergiledi. 80. dakikada İbrahim Ege´nin düşürülmesiyle Denizlispor serbest vuruş kazandı. Serbest vuruşu kullanan Yusuf´un pasında Fatih Egedik topa sert vurdu, ancak iyi yer tutan kaleci Runje tehlikeyi önledi. 83. dakikada Beşiktaş rakip kalede etkili oldu. Gelişen kontratakta Ali Tandoğan´ın uzun pasıyla buluşan İbrahim Akın, kaleciyi de çalımlayarak vurdu. Kaleye yönelen topu Erman çizgiden çıkararak, kornere çeldi. 89. dakikada Burak´ın pasında kaleciyle karşı karşıya kalan İbrahim Akın´ın şutunda topu kaleci çeldi. 90. dakikada fark ikiye çıktı. Burak´ın sağ kanattan getirdiği topa kale önünde İbrahim Akın vurdu. Direkten dönen topu uygun durumdaki Delgado ağlara yolladı: 2-0 Karşılaşma Beşiktaş´ın 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.
__________________ [/SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() |
![]() | #194 | |||
RoCKeR eaGLe ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
dogru dıosun .. Kle yapamıo..
__________________ aNTiCiNCoN ! | |||
![]() |
![]() | #196 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [/SIGPIC][/SIGPIC] | |||
![]() |
![]() | #197 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya arkadaşlar bu baki işi ne olacak böle ben maçtaydım adam çok berbat yaa bu tigana nasıl görmez bu adamı kanser etti bizi.Kleberson da çok kötüydü...Ben dün akşam beşiktaşı hiç beğenmedim...Bu takım böle giderse bizi çok üzecek galiba ![]() | ||
![]() |
![]() | #198 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Takim cok iyi basladi ve golu de buldu, ama ondan sonraki 85 dakika resmen kalitesiz, ama heyecenali bir mac oldu, bunun tek suclusu da forvetlerimiz. Takim hakli olarak kapandi ve ileride musait pozisyonlar bulunmasina ragmen bir turlu 0-2 yapamadak, Ibo Akin da 2 tane kacirdiktan sonra anca Delgado atar bu golu dedim ve atti da. Bunlarin hepsi olumsuz seylerde, ama inanilmaz olumlu olan birsey var ki o da defansimiz. Bizim stoperlerimiz hep Milli Takimda oynadi, ama bir turlu bizde ozellikle o gobekteki ikiliyi bulamiyorduk, Toramanin saga kaymasi ve Koray-Gokhan ikilisinin ustuste oynamasiyla ideal ikili bulundu. Ileride forvetlerimizin basmasina ragmen Kleberson defansa bir onlibero olarak yeterince katki saglamiyor, buna ragmen 85 dakika cok adamla gelen ve usat ayaklari olan bir takima karsi savunmamiz hic acik vermedi ve muhtesem defans yapti. Inanilmaz bir uyum var defansta, hepsi Turk, konusuyorlar, anlasiyorlar, su an takim savunmasini en iyi yapan takim acik ara biziz bana gore. Su an yapilacak belki en buyuk hata savunmaya bir adam almak olurdu. Bu muthis uyum yakalandiktan sonra bunu hemen bozmak yanlis olur bana gore, bir yabanci gelecekse bir forvet alinsin. Bobo cok istikrarsiz, bir mac 40 metreden asist yapiyor, diger mac bos kaleye atamiyor. Gulec cok formsuz su an, ne yapacagi belli degil, Ibrahim Akin dun yine 2 kere bos kaleye kacirdi, sanssizligini ve beceriksizligini kiramadi, sadece Nobre ile yurumeyecek bu is galiba. Bir baska ihtimal ise Ricardinho'yu sola cekmemek, onu ortada oynatmak ve Delgado'yu forvete yakin oynatmak, boyle cok iyi oynayan Baki-Uzulmez ve Toraman-Burak kombinasyonlarini da bozmamis oluruz. En azindan iyi bir galibiyet aldik ve yolumuza devam ediyoruz.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #199 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
arkadaşlar dün akşamki maçta delgadonun golünde dikkatinizi çekti mi? ibonun topu direkten döndü, delgado attı ve bu gole tek sevinmeyen ibrahim akındı, iki elini savurup garip bi şey yaptı. şahsen çok severim kendisini ama iş işten geçmeden kulağını çekmek lazım belki . ne diyorsunuz ![]() | ||
![]() |
![]() | #200 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |