![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| 2006 2007 Sezonu Bu Bölümde 2006 ve 2007 yıllarına ait karşilaşma yorumlar vs. arşivlenir |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
| Guest
| yine kirmizi kart offff... ne zaman sakatsiz cezasiz tam kadro bi maca cikacagiz ya... bi transfer daha yaptigimizi düsünerekten acaba tigana hangi sistemle oynamayi düsünecek????? tamam rico-delgado iyi hos da arkadaslar, ama iki forvet ve bu ikiliyle oynarsak cok pozisyon veririz defansif yönleri hic yok ikisininde... bence cift önliberoyla oynamasi gerekir ve nibre tek forvet kalabilir... gercekten öyle olacaksa da bobo ile yabanci kontenjanimiz yine yedek kalacak... bakalim ne yapcak mösyö ![]() | ||
| | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
koray kleberson ön libero , burak delgado rico forvet arkası , nobre tek forvet
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
| |
| | #3 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | İyide toroman yok koray göbek oynamak zorunda yine ,bakiyle olmaz o iş.Ön liberoda fahri korayın yerine oynar takım çok sağlam olur..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
| |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | yeni transferden sonrası için söyledim ben. ayrıca ali tandoğanı ilk defa çok beğendim toramın yerine kesin o oynar
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| |
| | #5 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | [quote=bjk19.03;109891]4-2-3 1 koray kleberson ön libero , burak delgado rico forvet arkası , nobre tek forvet[/quotesistem bu olmalı tabi defansa bir yabancı almak kaydıyla ![]() | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |