![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | güleç 85 batdal 86 doğumlu. ayrıca batdal bjk de güleç te buca da olsa, batdal ümit milli takımda oynardı güleç 2.ligde. şu an ki takımları tamamen onların şansları. ileride neler olacak hep birlikte bekleyip görücez. | ||
| |
| | #2 | ||
| Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ne olursa olsun 5 gol attık takıma moral olmustur
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
| |
| | #4 | |||
| Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | |||
| |
| | #5 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | şimdi yazdım kardeşim ee napalım kartalım hep boyle oynasın, serefsizim her maçına 5 beste yapmassam adam diilim euhue ![]()
__________________ SEVGİN ÖLÜMLE BİTER | ||
| |
| | #6 | |||
| Guest
| Alıntı:
![]() | |||
| | #7 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
su 75mb.lik dosyayı indirmeye çalışıyorum. ama 5 olması güzel kaldı ki 2.yarı 10kişiyken 3 gol atmışız. radyodan dinledigim kadarıyla da delgado ondan bekledigim gibi hareketli bi maç cıkarttı. boyle oynasınlar dedigim bu, herkes o formanın hakkını versin. beste sorun deil. 50 tane yazarız
__________________ SEVGİN ÖLÜMLE BİTER | |||
| |
| | #8 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |