![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #171 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
En azından gerçekleri gören ve düzgünce düşüncesini ifade edebilen bir kişi daha aramızdan eksilmemiş oldu. Tigana konusunda yerden göğe kadar haklısın. Defolup gitsin artık RIZANIN VE DELBOSQUE nin suçu neydi Bazı taraftar grupları ve yönetim tarafından,bu ikisine göstermedikleri sabrı, bu herif için neden gösteriyorlar. | |||
![]() |
|
![]() | #172 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
![]() | #173 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben çarşıya etmedigim küfür kalmadı yönetimden aldıgı üç kusurla yepkiyi göstermiyolar RIZA nın sucu neydi biz bagırdıkk polislede catıstık carşı kirlendi bunu herkes biliyo...
__________________ GELENİ GEÇENİ DELGADO | ||
![]() |
![]() | #174 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | herşey bitmiş değil | ||
![]() |
![]() | #175 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bnde maçdaydım...eski acık mac sonu carsiya küfürü bstı...carsıda sadece besiktas demekle kldı...futbol igrencdi..tigana GİTSİN!!diyorum bska bişy demiyorum..adam korkudan hucum oynatamıyo..son 10 dkka bi yerimz sıkışdı oynamaya bşladık..onlr 10 kişi kldı..ona ragmen ınonude ynmdk...solenck pek fazla bişy yoq cok kısa bişy war oda...TIGANA gtsn!!
__________________ hAyAt BİTER Alem BİTER ortAm BİTER çArşı BİTMEZZZZ | ||
![]() |
![]() | #177 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | abi burak , serdar , gökhan zan , koray , i.toraman harici hepsi gitsin bu takim bu futbolla seneye uefaya bile gidemez , bu ne yaa delgado dedik fos cikti nobre desen ayni bobo zaten felaket gerisi futbolcu degil zaten ricardinyo iyi ama onuda oynatmiyorlar ben anlamadimki zaten ne yapmak istediklerinden | ||
![]() |
![]() | #178 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
1 Dizilisimiz ortada, mecburen o kadar sakat olunca ideal olmuyor, ama bunun icin sabir lazim iste, simdi Nobre de 3 hafta yok, yarin oburgun Bobo ve Gulec goller kacirinca yine suclu Tigana mi olacak? 2 Bobo Turk olsa sonuna kadar desteklerim, ama yabanci hakkin sinirli, bu ligi sen yabancilarinla koparacaksin, bu boyleyse ben ekstra katki beklerim, mac kurtarmasini beklerim, diger oyuncularin ustune cikmasini beklerim, ki bu Bobo'da kesinlikle yok. Ha, 5 sene sonra belki iyi oyuncu olur diye beklemek ne kadar dogru orasi da tartisilir. 3 Tigana hala transfer istiyordu, forumdaki herkes Tigana'yi elestirdi hala transfer istiyor diye, o zamanlar kadroyu yeterli bulanlar neden simdi bu oyunculari elestiriyor? 3-5 sakat olunca takimin dustugu durum ortada iste. Ayrica rakiplerdeki forvet hattina bakalim: onlarda Deivid-Kezman-Semih-Tuncay, digerinde Umit-Hakan-Necati-Kabze-Ilic, bizde ise Nobre-Gokhan-Bobo degil mi? Aradaki farki goruyor musun? 4 Koray-Kleberson alakasi yok. Bizde de onlari aratmayacak orta saha oyunculari olsa tamam derim, bir FB'de orta alanda Aurelio-Appiah-Deniz-Kemal-Selcuk-Serkan var, bizde ise 2 oyuncu sakatlaninca Serdar ve Fahri'ye kaliyoruz, aradaki kalite farki cok belli degil mi? 5 Martinez bence cok iyi oynamadi, cok acaip toplar da cikarmadi, bizde forvette bir Ailton veya Kezman olsaydi o zaman ben gorurdum o Martinez'i. 6 O senin gorusun, ben Baki'yi tercih ederim, hatta Koray'i su an icin tercih ederim. 7 Ben destek veririm hepsine, gerektiginde elestiririm de, ama kufur etmek, isliklamak baska sey. Uzulmez'i hepimiz taniriz, 100.yildan beri hic top oynamiyor, oyle deli dana gibi ileri geri kosmakla da olmuyor maalesef, teknigi hic yok, futbol beyni de hic yok zaten. Merak ettigim sey, bugun Delgado'nun kafasi ve Bobo'nun yakaladigi 2-3 pozisyon girse yine birsey soylenmeyecek. Bu kucumsediginiz Sakarya da gitti FB'yi yendi, kucumsediginiz Erciyes de nerdeyse GS'ye fark atacakti, sonucta artik ligde kolay mac yok, her mac zorlanacagiz, ama ben goruyorum ki oyuncular ve Tigana ellerinden geleni yapiyor, ama sakatlar duzelince ve bu sanssizlik ustumuzden atilinca hersey duzelecek, ortaligi daha fazla germenin anlami yok. Ayrica su an endiselenmenin anlami yok, bu kadar sakata ve zor fiksture ragmen su an 1'incinin 3 puan gerisindeyiz, yani 1 macla liderlige yukselebiliriz. Ilk yari sonuna kadar minimum puan kaybi yaparsak sakatlarin gecmesi ve 1-2 transferle bu takim sonuna kadar gider.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #179 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Bugece hayaller suya düştü.Şansa hala 3.sıradayız.Geçen seneki fener olsa 10 puan fark yapardı bize.Yönetim,Tigana,Baki,Runje,M.Sedef düşün yakamızdan artık. ![]() TİGANA İSTİFA Konu muratarar tarafından (29-10-2006 Saat 22:06 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |