![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Mazeret belli: Adam Besiktas'a gelmek istiyor zaten, o yuzden yedi, hemen alalim bu kaleciyi!
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM... | |||
![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bize karşı kötü oynarsa tabi enteresan olur,ama ne kaleciler var harika olduğu halde 4-5 yemiş..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | " SAKARYASPOR İSTANBUL'DA İLK KEZ Beşiktaş ile 0-0 berabere kalan Sakaryaspor, lig tarihinde rakibi karşısında İstanbul'da ilk kez puan aldı. Beşiktaş ile daha önce İstanbul'da yaptığı 10 lig maçında da yenilen Sakaryaspor, bugünkü beraberlikle ilk kez Dolmabahçe'den puanla ayrıldı. " müthiş başarılı bulup toz kondurmadığınız Tigananın eseridir bu başarısızlık. yönetim ve yönetim dalkavukluğu yapanlar gurur duyabilirler artık. | ||
![]() |
![]() | #6 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ ADALET OLMADIKCA ISYAN BITMEZZZ | |||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sakarya zor bi rakip değil inönüde rahat almamız lazım ama Tigana yine aynı sisteme çıkacağı için güzel futbol beklemiyorum açıkçası. İnşallah Buca maçında bi sakatlık vermeyiz bari. Koray da bu maça yetişirse bizim için daha iyi olur.
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | ----------------------------RUNJE-------------------------------- -------------------ZAN---------------BAKİ----------------------- TORAMAN----------------------------------------------ÜZÜLMEZ- ---------------------SERDAR--------FAHRİ------------------------ ---------DELGADO------------------------------İ.AKIN------------ -------------------------RİCARDİNHO----------------------------- --------------------------NOBRE---------------------------------- Böyle oynamalıyız bence bu maça.Ama Koray ve Klebeson iyileşirse hemen koyulmalı tabii.Yeni Tayfur-Giunti olabilir bence.Koray Tayfur gibi pres yapar top kapar,Kleberson da Giunti gibi akıl dolu paslar atabilir.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #9 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
-------------------gökhan z.----ibrahim t.------------------- ali t.-----------------------------------------------ibrahim ü. -------------------fahri-------delgado----------------------- serdar ö.(burak)--------burak(rico)--------------------ibrahim a. ------------------------nobre------------------------------- ben serdar ö.sağ kanatta daha çok iş yapacağına inanıyorum.olamadı burak sağa rico göbeğe geçer.sistem 4-2-3-1 olmalı orda sana kesinlikle katılıyorum
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
![]() | #10 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |