![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| 2006 2007 Sezonu Bu Bölümde 2006 ve 2007 yıllarına ait karşilaşma yorumlar vs. arşivlenir |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
kardeşim bu takım ancak bu kadar futbol oynar.herkes tutturmuş baki bobo koray diye.kardeşim bu takımın bir ön liberosu var mı ya.kleberson ne iş yapar bu takımda.bobo nun maçta bir tane olumlu hareketi yok.banko tigana hatası...klebersona teklif varsa gönderilmeli ya da dinlendirilmeli.ayıp ya tam camia havaya girdi.herşey güzel gidiyor dedik.illaki bir çomak sokuyoruz. bu arada bobo cuları forumda göremiyoruz artık.nedense... | ||
| |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
bobodan iyi oynayan varmiydi, ben göremedim!!!!!!! | |||
| |
| | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bobo asla besiktasın forveti olamaz bobo boş kaleye topu yuvarlayamayacak kadar kötüydü.dönen top da gol oldu.bomboş kafayı kalecinin kucağına attı.forvet ettiği mücadeleyle değil attığı gollerle anılır.hadi bakalım boboyu beceriksizliğiyle analım... | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben gördüm!!! BURAK... bobo eğer golcü olsaydı 5 metreden o uzun boyla torba jefersonın üstüne atmasdı... | ||
| |
| | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
| |
| | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sen bobo dan memnunsan bişey dediğimiz yok kardeş.biz daha iyisini istiyoruz.konu bu.koca beşiktaşın stajyer forvetlerle işi olmaz diye düşünüyorum ben. | ||
| |
| | #7 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
tamam haklisinda, ama sen kimi istiyorsun? etooyumu, van nistelroyumu kimi? ne kadar köfte o kadar ekmek!!! bence bobo gökhandan basarili, hele akindan bin kat daha iyi su anda!! | |||
| |
| | #8 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | evet bobo ikisindende iyi ama nobrenin yarısı etmez ve şampiyon olacak bir takımın forvet hattı bu kadar etkisiz olmaz,allah korusun yrn öbürgün nobre sakatlanır 4-5 hafta oynamassa işimiz çok daha zor olur.He şunuda söylim 1 metrede kafayla o topu kalecinin üstüne vuran bobo varmış gol atmış,adam gibi forvetse onu atmalıydı..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
| |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |