![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu arada her duran top tehlike.o gökhan zan son 2-3 maçtır ölümcül hatalar yapıyor.zaten boş kale oynuyoruz.her hatası gol oluyor.ayrıca bi yantopa da sen kafayı vur kardeşim ya... tigana olayı bitmişti zaten ama fenere 5 gol de atsa gökhan güleçin deli ibonun klenin burak ın bu takımın ilk onbirinde yeri yok.ne defans yapmayı biliyoruz ne de hücum yapmayı. antalyaya da bravo maç berabere galip gelmek için hızlı oynuyorlar.bizimkiler se seyrediyor.yazıklar olsun bunlara... | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ts yenılmıs gs yenılmıs vestel yenılmış 3-1 öndesın ayıp valla ayıp
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Şimdi merakımdan soruyorum yokmu inadına tigana diyen,yokmu destek olmalıyıs bu takıma sabır gerekiyor diyen,yokmu sosyal mesajlar verecek olanlar..Eee neymiş biz haklıymışız gibi ama devam yalana boşverin,alayına tigana,alayına runje..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | bi Sozumde 10 Sene Solda Oynayipta 2 Orta Yapamayan Kazma Deli Ibrahim E Millet Sag Ayagi Ile Sol Kanattan 50 Assist Yapioo Sende Koskoca Besiktas Ta Hala Oynuyorsun Ve Yakismiyorsun Bide Kaptan Yapmisslar Seni Sende Git
__________________ BI fenerli OLARAK YASAMAKTANSA BESIKTASLI OLARAK OLMEYI TERCIH EDERIM | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu adami yollamazlarsa yarin besiktasta eylem yapalim imza toplayalim baska yolu kalmadi bunun sesimizi duyurmamiz lazim ya valla ben calistirsam bu takimi ondan iyi kadro kurarim igrenc cirkin bir futbol oynatiyor takima ama suda var bizde oynayan bir cok adam da formanin hakkini vermiyor onlarinda ocakta acil yollanmasi lazim nasil zihniyet bu git artik tigana git artik demiroren!!! | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Haftaya Bide Moralle Baslayalim... genel kurul ocaktan önce yapilmasi lazim... bunun icin yönetim istifa ettigini bu gece aciklasin... Tigana artik sabir kalmadi yok kalmadi ISTIFAA... kim nederse desin Istifa ya cagirmak Takima zarar vermez... onlar orada kaldigi her saniye ZARARLI oluyorlar...
__________________ ADALET OLMADIKCA ISYAN BITMEZZZ Konu Norton tarafından (05-11-2006 Saat 21:18 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | daha da konuşmaya değmez yaa.hayırlısı bakalımm ama veyselin attığı golle türkiye kupasında 9 kişi kaldığımız maçta gençlere yenilmiştik yaa onun gbi oldum ağlayacam yaa | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |