![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #351 | ||
Guest
|
artık yeter....ben beraberliğe oynayan bunu da başaramayan son dakika golü ile 1 puanı zorla kurtaran bir takım istemiyorum...Hala inadına tigana diyen taraftar bırakın inadı zarar veriyor artık görmüyormusunuz....kusurabakmayın ama artık bu bardağımı taşıran son damla oldu...bırakın at gözlükleriyle bakmayı...deve kuşu gibi kafanızı kuma sokup mu izliyorsunuz... TİGANA İS-Tİ-FA ![]() ![]() | ||
|
![]() | #353 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ ADALET OLMADIKCA ISYAN BITMEZZZ | |||
![]() |
![]() | #354 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
sezonun basinda matador da biseyler anlatmak istemis...
__________________ ADALET OLMADIKCA ISYAN BITMEZZZ | |||
![]() |
![]() | #357 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bence bu aksam olmadi bi hafta icinde gelir....
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | ||
![]() |
![]() | #359 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Tigananin Hemen Istifa Etmesi Lazim Ya Da Yönetim Bunu Görevden Alsin Adam Ali Tandoğan Ve Ricardinyo Yu Ve Gökhan Güleçi Oyundan Alip Yerine 3 Haftadir Gece Aleminden Kendini Alamayan Buraği 12 Haftadir Oynamayan M.doğani Aliyor Alsaan I.akini Cahil Adam Inadindan Vazgeç Yoksa Bu Taraftar Sana Bir Inat Yaparsa Nereye Geldiğini şaşirirsin | ||
![]() |
![]() | #360 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | aynen bende katılıorum bence bu sezon sonuna kadar yolu var gibime geliyor ama bakalım ne olacak
__________________ Yükseklik korkumuz olsaydı KARTAL olmazdık... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |