![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #431 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Cordoba: Hayatımın en kötü maçıydı Arntalyaspor-Beşiktaş maçı sonrası Cordoba yediği hatalı gollerin kendisine yakıştıramadığını söyledi. ![]() Oscar Cordoba, "Beşiktaş'a karşı forma giymek benim için çok zordu. maça konsantre olmakta çok zorlandım. Böylesine hatalı goller yediğim için takım arkadaşlarımdan özür diledim" dedi.
__________________ GELENİ GEÇENİ DELGADO | ||
![]() |
|
![]() | #435 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Herkes Tigana'ya elestiriyo tamam hata yapiyor, suc birazda futbolcular da degil mi ? Bugunku macta Tigana'nin hatasi var mi ? Bence yok, bugunku macta yaptimiz hatalar artik mahalle maclarida yapilmiyo, yedigimiz gollere bi bakin hepsi bireysel hatalar Tigana n apsin, herkes istifaya davet ediyo Tigana'yi ama bu bence bir cozum degil, tamam hoca gitti kim gelecek yeride hadi geldi diyelim yeni bir hoca sadece bir kac mac ii sonuc aliriz ondan sonra n olcak ??? | ||
![]() |
![]() | #436 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Taraftar iyi sabrediyor 1 degil iki degil 3 yil hadi ilk yil olabilir dendi ikinci yil neyse seneye dendi 3 yil yine ayni egerki su an liderle puan farki azsa oda diger rakiplerinin bu yil iyi baslayamasindan bakin avrupada goruluyor nasil oldugu | ||
![]() |
![]() | #438 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #439 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu tigana ile gitmeyeceğini g.saray maçından sonra yazmıştık ama yönetim akıl almaz bir şekilde sabrediyor. nereye kadar sabredecekse. galiba bu adamla daha vahim sonuçlar alacağız.inşallah yanılırım.
__________________ BU HAYAT BEŞİKTAŞK SIZ YAŞANMAZ | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |