![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #351 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
emre belözoğlu kaç yaşında kadroya girdi sence... | |||
![]() |
|
![]() | #352 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bugün tartışılacak en son şey forvet hattıdır.Şu isimlere takılmayı bırakın da gerçekleri görün artık.Bizim en büyük sorunumuz hücum değil orta sahadaki savunma zaaflarıdır.Kleberson,Delgado ve Ricardinho gibi savunma yapmaktan bir haber 3 adam ve önlerinde 2 forvetle top oynamak intihardır.Sol kanatta nasıl rezil olduğumuzu izlemediniz herhalde ki hala Bobo falan tartışıyorsunuz.Bugün forvet hattımız yeterliydi hatta takımda doğru oynayan tek hattımızdı.Gördüğünüz gibi İ.Üzülmez tukaka defolsun gitsin falan demekle olmuyormuş bu işler.Adamlar bizim sol kanadı felç etti ve tehlikelerin tamamı oradan geldi.Ricardinho'nun bir tane ikili mücadeleye girdiğini görmedim.Adam resmen mücadeleden kaçıyor.Adamın yıldız olması önemli değil yüreğiyle oynaması önemlidir.Eğer illa Delgado ile Rico'yu birlikte oynatacam diyorsan tek forvete dönersin.Bunlarda Tigana'nın hatasıdır herhalde Bobo'nun değil...
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | ||
![]() |
![]() | #353 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | | ||
![]() |
![]() | #354 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
tamam abi senin dedigin olsun. ben 22 yasindayim, o zaman baya bi yaslanmisim. tamam abi bobo berbat bi futbolcu. | |||
![]() |
![]() | #355 | ||
Guest
| bir maçta kötü olabilir ama arkadşaım sanmıyorum DELGADO gerçekten iyi bir transfer gözü ile bakıyorum..yani DELGADO'yu almasak kimi alacaktik ki bence iyi de yaptık...ben bu maçta futbolculardan çok tiganayı sorumlu tutuyorum..... | ||
![]() | #356 | |||
| |||
![]() |
![]() | #357 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ya bu Serdar Kurtuluş bursadayken sağ bek oynamıyomuydu Allah aşkına adam herkesin yerini değişitiriyo madem sağ bekimiz cezalı ki o da bi sağ bek değil bu sezon hiç oynamayan Ali Güneş nerden çıktı offffffffffffffff basın toplantısında keni dio orta sahayı rakibe kaptırdık diye ama bi fahri hiç düşünmüyo çok enteresan | ||
![]() |
![]() | #359 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | [quote=almanKartal;121909]tamam abi senin dedigin olsun. ben 22 yasindayim, o zaman baya bi yaslanmisim. tamam abi bobo berbat bi futbolcu.[/quot sen çok gençsin ama profesyonel futbol için değil. ayrıca bobo berbat değil ama vasat futbolcu diyelim.saygılar... | ||
![]() |
![]() | #360 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
__________________ NO PASARAN | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |