![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #251 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
|
![]() | #252 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ya arkadaşlar herkes iyi güzel taktik veriyor, sistem kuruyor, ya da hakemleri eleştiriyor...Dünyanın en can alıcı sitemini getir, bu takımla o sistemde işlemez, çünkü oyuncularda RUH YOK, kaç maçtır kim dikkat etti bilmiyorum, şutlarımızın %80i karavana, Gs maçında istatistiklerde en son gördüğüm 10 şutun sadece 1i kaleyi tutmuş, ayıptır bu ya, sen Türkiyenin en büyük takımında oynuyosun, ama kaleyi bile tutturamıyorsun, ayıptır, sadece GS maçı da değil, bundan evvelki Sofya ve Trabzon maçlarıda aynı...Dünkü maçta Klebersonun kafa vuruşundan başka pozisyon yok, bu Klebersona nasıl bir sabırdır kaç maçtır dayanıyor, bu adam bu mevkide oynayamıyor, ama inat etmiş sanki Tigana oynatacak, sen Ricardinhoyu getirdin, dünya yıldızıymış, hikaye, adam kornerleri, ilk adamın kafasına nişanlıyor... 5 milyon euroluk Delgado kenarda, 2. yarı oyuna giriyor, tek yaptığı çalım atmak, aferin iyi güzelde yapıyor, ama katkısı ne hiçbişey...Bobo, bu takımın yükünü taşıyamaz, bişeyler yapmaya çalışıyor, ama olmuyor, bu çocuğun yeteneği bu kadar, kiralık verilmeli, ve son olarak İbrahim Akın... Bu oyuncu ne yapıyor kendisi de dahil hiçkimse bilmiyor, oyuna en son giren oyuncu, ama top kontrol 0, sankide başka bir maçtan geldi ve çok yorgun, adamın yürümeye hali dermanı yok, bir an önce toplarlanmazsa gönderilmeli yarardan çok zararı var..
__________________ BU SEVDADAN VAZGEÇERSEK ALLAH BELAMIZI VERSİN... | ||
![]() |
![]() | #253 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
![]() | #254 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
yabancılar daha verimli olmalı bu iş bobo ile olmaz....
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
![]() | #255 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar ne 3-5-2 si ya böyle sistem mi kaldı artık bu sistemleri kalitesi düşük takımlar oynuyo bu sistemle bana sampiyonlar lgi almış uefa almış hatta süper kupa almış bi takım söylesenize söyleyemessiniz çünkü böyle bir sistemi kaliteli hiçbir avrupa takımı oynamaz şöyle düşünün ve söyleyin su takım 3-5-2 oynuyo ve sampiyonluga oynuyo böyle bişey yok arkadaşlar diyeceksiniz ki lucescu oynuyodu hayır arkdaşlar lucede böle sistem yoktu onun oyun anlayısı farklıydı gol attıktan sonra santroforlar hariç herkes savunma yapardı yani tam bi 3-5-2 sistemi deildi.onun sistemi toplu hücum toplu defanstı.4-4-2 de oynayacak oyuncmuz yok diyeceksiniz dogru kanat adamları olmadan bu sistemlede oynanmaz diyecegim o ki transfer yapılırken neye göre yapılıyo bunu anlamak mümkün deil mesela şimdi elimizde bir nery olsaydı baki konusulurmuydu tabiki hayır sadece beşiktaş deil cimbom olsun fener olsun hep yanlış yere tranfer ediyolar | ||
![]() |
![]() | #256 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaa burda kadro çıkarmak ne işimize yarıyor arkadaşlar,herkes kendi kadrosunu yazıyor,takımın bi patronu var o da tigana,benim dün gözlediğim, takımımızdaki oyuncular isimleri kadar büyük oynamıyor,tigana çift forvette ısrar etmeye devam ettiği sürece düzenimiz oturmayacak gibi... dün sanki forvetimiz yok gibiydi,rakip defansı sıkıntıya sokacak atakları bir türlü gerçekleştiremedik,her ne olursa olsun takımımızın arkasındayız,felaket tellalığına gerek yok | ||
![]() |
![]() | #258 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | şampiyonnnnnnnnnnnnnn şampiyonnnnnnnnnnnnnn millete makara olduk ya çıldırıcam adamlar şampiyon olmuş gibi konuşuyorlar ya.........öldürecem ben bunlardan birini...............önce ziya doğanı sonrada bu cincon ları kahraman yaptık ya........................... | ||
![]() |
![]() | #259 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | orta sahamız çoook ezik.defansif olarak zayıf. başka birşey söylemiyorum. lucescunun konuşmasını okuyun. onun eski takını hatırlayın. tayfur-giunti ikilisini ne olursa olsun bozmuyordu. bizde ise tayfurun yarısı kadar bile savunma yapamayan bir ön libero var. tabii ki defansımız zorlanır. her atakta rakibin orta sahasıyla karşı karşıya kalıyorlar.yoruluyorlar ve hata yapıyorlar. 4defans önüne 2 ön libero şart. bunlardan biri de kleb olmamalı. kleb ancak bizim takımda sağ iç oynar ve bence gayet iyi oynar o bölgede. nooolur biri tiganaya anlatsın noolur. | ||
![]() |
![]() | #260 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Uyandım hala sinirliyim, bir hafta gider artık böyle, küstüm hayata. Beşiktaş çatısı altında olan futbolcu, teknik heyet vs hepsine saygım sonsuz ama düşünüyorumda, acaba onlar bizim kadar dert yapıyorlar mı? Allah hepsinden razı olsun ama biraz da candan mücadele etsinler be abicim. Bu forumdan 11 tane adamı çıkarsalardı maça farklı yenilirdik belki ama en azından ölümüne mücadele ederdik, hırslı olurduk. Kartalın Kartaldan başka dostu yok. Beşiktaşlılık farklı bir olay kardeşim, Beşiktaşlı olmayanı, Beşiktaşlı hissetmeyeni, bu ruhu taşımayanı sokmayacaksın kadroya. Baki eleştiriliyor, adam en azından samimi mücadele ediyor. Bunu nasıl iştir ki yenilgi bu kadar kolay hazmediliyor bir takımda? Bu futbolcular demez mi Beşiktaşlılıktan geçtim, dur bari paramı hak edeyim. Ne diim ben ya ne diim, delireceğim, çıldıracağım, patlayacağım! ![]()
__________________ NO PASARAN | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |