![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ankaragücü maçı bir şekilde kazanılır.. ardından CSK macında da tur gecilebilir.. ve tüm sorunlar çözülmüş gibi görülür ve herkes bir rehavet içine girer.. sonraki haftaları da stress içinde izleriz.. papatya falı açar.. bekleriz.. ve ilk fırsatta basket maçlarındaki yerimizi alırız..( gibi geliyor bana ) Görünen köy bu şekilde.. ama umutlarımız sonsuz.. şimdilik ortada umutlar.. beklentiler.. ve acı gerçekler var.. hemen ardından da "OLMASI GEREKENLER.." saygı ve sevgilerimle..
| ||
![]() |
|
![]() | #62 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tigana röpotajında delgado ve rico yu yan yana oynatmayacağını söyledi yine aynı şekil kadro yapıcak galiba; runje ibo toraman-----koray-----baki-----ibo üzülmez kleberson burak-----ricardinho-----mehmet sedef nobre-güleç | ||
![]() |
![]() | #63 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Arkadaşlar Bir Ankarali Olarak Ayrica Abim Ve Kardeşim Fanatik Ankaragüçlü Bu Yüzden Bu Maçin Benim Için çok önemi Var Inşallah 5 çekeriz Onlari Mors Ederiz Ayrica Nonoş Bursalilarida
__________________ DAĞLARA TAŞLARA YAZDIM ADINI GEL ÜZME BU DELİ TARAFTARINI SENİNLE ÖLMEYE HAZIR BU ÇARŞI CÜMLE ALEM DUYSUN BU BÜYÜK AŞKI | ||
![]() |
![]() | #64 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #65 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #66 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
sen ibrahim a. geniş alanda oynatma maçta geriye düştünmü ibrahimi al ondan sonra ibrahim a. kötü yok ya. adam suratli çabuk teknik bir adam geniş alanda oynatmıyosun adamı dar alana sokuyosun gs maçında ibrahim a. olsa maç asla öyle olmazdı. ayrıca ibrahim a. kaç kere izledin adam zaten oynatılmıyo. altay da izledin mi del bosqe zamanında izledin mi g.antep,bilbao maçları adam mükemmeldi sadece bencilliği vardı eğer ailton onun kadar oynasa herkes omuzunsa taşırdı sırf yabancı diye ama sonuçta oda bencil EĞER İBRAHİM AKINDAN DAHA İYİ SOL AYAKLI BİR TÜRK VARSA BEN DAHA İBRAHİM A. ADINI YAZMAM
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
![]() | #67 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Bu Maci Kesin Alacaz, bunlarinda ezik rengi var ![]()
__________________ Ses Etmesemde Öfkem Saklı Sana Bakışlarımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alacağın Olsun O Da Değmezdi Sana. | ||
![]() |
![]() | #68 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | gecekonduyu yıkakacazz | ||
![]() |
![]() | #69 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ GELENİ GEÇENİ DELGADO | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |