![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ YIKIN YERI GÖĞÜ AÇIN SON SES MARŞLARI ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ![]() | |||
![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
bide Serdarı biraz sağ kanatta oynatsa çok daha verimli olucağını düşünüyorum Konu pulak tarafından (30-11-2006 Saat 12:03 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #3 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
aslında denemek lazım yae hakketten tam ön libero gibi oynuo ama bileği bir önliberoya göre zayıf olbilir cidden denenmesi gereken birşey de forvette sorun var yae...
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | |||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu runje busene beni kanser eder.... bitanede adamgibi golyesin yaaaaa ne bu kaleciliği yeni öğrenen minik takım kalecileri gibi yediği goller bir kaleci bukadar kötü olamaz ya lağbalilik ya konsantrasyon eksikliği yada bu adam dalga geçiyo bu kaleye babamı giçirsem bu golleri anca o yer inşallah ikinci devre toplar kendini yoksa bütün sene çok heycanlı olacak bizim maçlar ama çok heycanlı bildiğiniz gibi değil hele karşı takımın kalecisi uzun degaz atar oda bizim kaleye kadar gelirse adrenalin diz boyu runje taraftarlara ve türübüne ayrı bi heycan getirdi doğrusu aman kalbi olan izlemesin...... | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | baki mercimek geldi defans yine gümmmmmmmmm.. adam resmen toplardan kaçıyooo yaaaaaa mustafa doganı cok begendim runja yine yaptı yapacagını adama top geldiği zaman korkuyorum artık yaaaa bizim taraftarımızda gönlünü almak için tezahürat yapıolarrrr rico paşam yine cok süperdi ve harikaydı ibrahim akın'ın yediği kırmızı kartta bardağı taşırdı yinede gruptan cıkmamamız için hiç bir sebep yok yinede..
__________________ ![]() SiYah&BeYaZ Konu onurgulcemal tarafından (30-11-2006 Saat 08:22 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #7 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
__________________ SAPINA KADAR BEŞİKTAŞLIYIZ.... | |||
![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ya arkadaşlar şu Baki'ye artık ön yargılı bakmayın ya.Adam stoperde oynadığı her maçta iyi oynadı.Sadece sol bekte hatalı işler yaptı çok.Zaten orası da yeri değildi.Allah aşkına ya...
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #10 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Baki sac ektirecek ve ismini degistirecek, anca o zaman begenirler...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |