|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
2006 2007 Sezonu Bu Bölümde 2006 ve 2007 yıllarına ait karşilaşma yorumlar vs. arşivlenir |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
26-11-2006, 21:46 | #1 | ||
Banned Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 |
Milli Takım ve Denizlispor’un eski menajeri Can Çobanoğlu’na CSKA Moskova göz koydu. Rusya Ligi Şampiyonunun Başkanı Evgeni Ciner ile görüşen Çobanoğlu’na sportif direktörlük teklifinde bulunuldu. Başkan, FIFA tarafından en başarılı menajer olarak gösterilen Çobanoğlu’ndan gelecek yıl Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olacak bir takım kurmasını istedi. Bu konuda süre isteyen Çobanoğlu, prensipte anlaşırken, takımın yardımcı antrenörü Vlademir Şevçuk ile Beşiktaş-Bursa maçını izledi. Şevçuk, ülkemizde 2 maç daha izledikten sonra ülkesine dönecek. Türkiye’den 3 genç oyuncu almayı da planlayan CSKA Moskovalı idareciler, takımın kurumsallaşması, yapılanması, İtalyan ve İngiliz takımlarının alt yapı sistemi konusunda Çobanoğlu’ndan plan ve program istemesi spor camiamızı oldukça memnun etti. Sportif direktörlük konusunu düşündüğünü söyleyen tecrübeli menajer konunun bir kaç gün içinde netleşeceğini belirtti. Hürriyet | ||
|
27-11-2006, 19:22 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | ya can cobanoğluna sölesek hayrına bizim bvakiyi alsa rusyaya azıtsa gelse
__________________ Birgün kıyamet kopar çöker karanlık Allah bizi affetmez çok günah aldık! Sevenler ayrılmaz bir plan yaptık, Bütün Ç@RŞI cehenneme kombine aldık!!! | ||
27-11-2006, 19:25 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | can cobanoglu??? ya ben bu adami milli takimdan ii bir meajer olarak hatirliyorum, ama adam denizliyi yakti bea.....hic birsey yapamadi denizlide, bence kendiside denizlide rezil oldu....
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |