![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #153 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ulan bir kerede rakiplerin puan kaybettiğinde kazan be. Yarın fener yenerse fark 8 puan olur. Öbür hafta nasılsa Ankaragücünün cezası nedeniyle İzmirde oynayacak fener, sende taş gibi takım kayseriyle oynayacaksın, 2 puanda orada bırakırsın. Aslanlar gibi 10 puan farkla devreye girer, ligide bitirmiş olursun... Ne yazıktır ki kongre var ve 1 tane bile aday yok, yazıklar olsun hepsine... | ||
![]() |
![]() | #154 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
beyler bence beşiktaşın gözardı edilen, görünmeyen ama takıma en büyük zararı veren tek bir neden var. teknik meknik, cart curt değil. beşiktaş'ta en büyük yanlış şu; yönetim: beşiktaşı sıradan anadolu takımına çevirdi. nasıl mı? takım iki galibiyet aldığı gibi hemen prim verdiler-veriyorlar. dikkat edin bu yöntem del bosque den beri başladı hala devam ediyor. Soruyorum size: hangi büyük takım iki-üç galibiyete prim verir. chealseye bakın böyle birşey var mı? bunu ancak küçük takımlar yapar. ee bunu gören futbolcu giydiği formanın büyüklüğünü idrak edebilir mi? istediğin kadar teknik direktör, futbolcu getir boşşş. sorun sadece bu
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #155 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Beşiktaş teknik direktörü Jean Tigana karşılaşmanın ardından şunları söyledi: ![]() ''Bugün Ankara'dan beraberlikle dönüyoruz. İyi mücadele ettik. Savunmada çok iyi oynadık ama hucümda bşarılı olamadık. Ben futboldan bahsetmek istemiyorum. Benim hakkımda çıkan haberlerden dolayı çık sıkıntı yaşıyorum. Hafta içinde antrenmanda bundan sonra benimle ilgili çıkan haberlerle ilgili avukatımın ilgileneceğini söyledi. Ben SErefsiz bir insan değilim. Beşiktaş'ta bşarılı olmak istiyorum ama çok haksız ithamlarla karşı karşıya kalıyorum'' Konu KARAKARTAL89 tarafından (02-12-2006 Saat 21:33 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #158 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu kadar basiretsiz oynamamalı beşiktaş takımı,bu kadar top kaybı ile kimseyi yenemezsin,pozisyon yok maçta yaa uykum geldi 92 de bulduk net gol pozisyonu, suçu kime atmak gerek bilemiyorum
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #159 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ''Bugün Ankara'dan beraberlikle dönüyoruz. İyi mücadele ettik. Savunmada çok iyi oynadık ama hucümda bşarılı olamadık. Ben futboldan bahsetmek istemiyorum. Benim hakkımda çıkan haberlerden dolayı çık sıkıntı yaşıyorum. Hafta içinde antrenmanda bundan sonra benimle ilgili çıkan haberlerle ilgili avukatımın ilgileneceğini söyledi. Ben SErefsiz bir insan değilim. Beşiktaş'ta bşarılı olmak istiyorum ama çok haksız ithamlarla karşı karşıya kalıyorum'' heyyyy yönetim(paramı taksikle versenizde olur) beni takımın başına getirin ben puan kaybettirirsem maç sonucu merak etmeyin ben futbolla ilgili konuşurum ...adama bak puan kaybetmiş adamaın umrunda değil ahhh ulan istanbulda olucaktımkiii | ||
![]() |
![]() | #160 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | boboyu sol acıga gokhan guleci sağ acıga koyup sadece deişiklik yaptım demek için değisiklik yapan hocadan ne beklenir?????????????
__________________ İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. Sir Alex FERGUSON | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |