![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | burak, ibrakin, tandogan vuruslari cok düzgün üc oyuncu.. böyle devam.. rico zaten tartisilmaz.. dafansimiz da iyiydi nispeten bakide düzelme var.. koray da cok faydali oluyor takima.. Allahin izniyle bu takim seneye acik ara lider.. bu sene de sampiyon olmak istiyoruz ve bunun icin taraftar yönetim futbolcular ve teknik heyet birlik olmaliyiz.. uefa da da show bekliyorum rico dan..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | offff ricardinho onasil bir pasdiya utanmassam aglicakdimya müthisdi golü ayakta alkisladim
__________________ Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız...... | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | takım olağanüstü oynadı gerçektende belkide ligte şuana kadar oynadığımız en iyi maçtı rico paşa mastro görevini çok iyi yaptı ama bence man of the match serdar dı kademeye girdi, koştu top, çaldı bi tek golü eksikti. takım tam düzelmişken bu devre arası bakalım takıma ne sonuç doğuracak
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Burak ilk golü anlattı Beşiktaş'ın Kayserispor maçındaki ilk golünü kaydeden Burak Yılmaz, "Ricardinho bana da sürpriz yaptı" dedi ![]() Burak Kayserispor maçı sonrası şunları söyledi; "Zor bir maçtı. Kazandığımız için çok mutluyum. Gol attığım pozisyonda Ricardinho'nun o pası verebileceğini düşünmemiştim. benim için de böylesine Ama harika bir pas verdi. Golü atarak pozisyonu sonlandırmam çok güzeldi. Önemli bir galibiyet aldık."
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ahmet Çakar görmüştür umarım yine dalga geçtiği Rico Paşa'yı. El salla el salla Ahmet Çakar el salla... ![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #8 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ahmet Çakar kime futbolcu değil dese kapak oluyor ona zaten Carew,Rico Paşa... ![]() Sıradaki kim olacak acaba?? ![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |