![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| 2006 2007 Sezonu Bu Bölümde 2006 ve 2007 yıllarına ait karşilaşma yorumlar vs. arşivlenir |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() |
__________________ Besiktas JK . | ||
| |
| | #3 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ne garip ki kimse Gokhan Gulec veya Bobo'ya laf etmiyor, herkesin hedefi Runje ve Baki. Bu kadar az gol yiyen takim icin garip degil mi bu?
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
| |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | şimdi kimse laf etmiyor demeyeceksin birkere.Ben boboyu ve gökhan güleci baki ve runje kadar eleştiriyorum.Ne o ikisi bu takımın forveti olabilecek kapasietde,nede diğer ikisi bu takımın gerisinde oynayabilecek kapasitede.Tek not yazayım belki runjede o kapasite vardı ama uyamadı bir türlü takıma...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
| |
| | #5 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
Ayrıca bugün bizi kurtaran adam Runje olduğu için avatar olarak onu seçtim.Bakalım Buca maçının kahramanı kim olacak???
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
| |
| | #6 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Ben zaten elestirme taraftari degilim, ben kimsenin kovulmasini da istemem. Sadece Baki ve Runje'ye gosterilen tepki neden onlar kadar kotu oynayan oyunculara gosterilmiyor onu merak ediyorum. Ayrica diger yazdiklarina da katiliyorum, defansin yas ortalamasi 25, orta sahanin yas ortalamasi 20, bu durumda cok cok iyi futbol beklemek hata olur, bence sergilenen mucadele ve istek cok pozitiftir.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
| |
| | #8 | ||
| Guest
| izlememiş demek ki ![]() yaa şaka bir yana cidden artık bol gollü galibiyetleri çok özledik hatta unuttuk ve bence de kolay kolay bol gollü bir galibiyet alamicaz..biz 1/0 oldun bizim olsun mantalitesindeyiz..ben 85. dakikada gelen golle alınan bir galibiyete çok ta sevinmedim açıkçası..ama 1-0 oldu bizim oldu 3 puanı aldık güzel olan tek şey bu.. | ||
| | #9 | ||
| Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Net bir skor daha alamadık 1-0 la nereye kadar gidicek her an gol yiyebiliriz diye bekliyorus kanser oluyoz mac bitenme kadar 2-0 bile aslında net skor değil 80 de gol yesen son dk da puan kaybediyosun net skor 3 farktır oturursun rahat rahat maçını izlersin ...Eğer biz 1-0 kazanıp şampiyon olucaksak kanser olmaya razıyız
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
| |
| | #10 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Luce zamanında o kadar iyi savunma yapıyordukki,adamlara pozisyon vermiyorduk,nadiren pozisyon verdiğimizdede aslan cordoba çıkıyordı ve neticede ilhan,sergen,pancu,ahmet gibi biri çıkıp kesin çakıyordu ve galip geliyorduk.O zamanki 1-0 olsun bizim olsunla şuandaki çok farklı.Biz 1-0 kazandığımız maçlarda dahi şu anda çok pozisyon veriyoruz ve attığımız goller hep bala göte oluyor.Yani şu anda savunmamız iyide gol yemiyoruz diye birşey yok,birkaç maçtır şans melekleri hep yanımızda.Bakiye artık laf söylemiyorum dilimde tüy bitti,Zana birkaç lafım var.Son haftalarda takımı falan kurtardı,baya kredisi varda baya havalara girmiş.Kendine forvet yada çok teknik bir orta saha oyuncusu sanıyor.Çalımlar,enteresan paslar,durmadan forvete çıkış falan birgün oda yakacak gibi takımı.Tamam kredisi varda biraz kulağı şekilmeli,onun durmadan ileri çıkışları sayesinde baki gibi adam teketek kalıyor buda ne demek %50 gol demek,aman biraz dikkat ya!!
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |