![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| 2006 2007 Sezonu Bu Bölümde 2006 ve 2007 yıllarına ait karşilaşma yorumlar vs. arşivlenir |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #2 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Bide şunu söylemek isterim Chivu da dünyadaki en iyi sol bekelrden biriydi zamanında ama roma onu stoperde çürüttü...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
| |
| | #3 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Yuru git kardesim ya, bilmeden konusuyorsun. Oleguer stoper'in babasi, Chivu Ajax'ta her mac stoper'di, Gallas'in Chelsea'den ayrilma sebebi zaten Mourinho'nun onu gercek yeri stoper'de degil bek'te oynatmasi, simdi Arsenal'de gercek yerinde oynuyor.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
| |
| | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yok yaaa,sen biliyosun he,bak aslanım oyun oynamak için olma burda sen,yürü git falan doru konuş son uyarım sana.Oleguer sağ bek oynayarak başladı futbol hayatına,chivu asla stoper falan değildi aradaki birkaç maçı hariç sol bekte paşalar gibiydi,Gallasında asıl yeri hep bekti,yıpki thuram gibi.Bilip bilmeden konuşmak,ve terbiyesizce yazılar yazman moda oldu burda he,öğren bi okuluna git falan sonra konuşalım senle...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
| |
| | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #6 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
![]() bu da kapak olsun diğer arkadaşa. ![]() birader şu adamla polemiğe girip canını sıkma ya. he de geç. ![]() | |||
| |
| | #7 | |||
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
| |
| | #8 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı: Son mac disinda solbek oynamadi, cunku surekli Clicky ve Justin Hoyte sol bek oynuyordu. Ama Clichy sakatlaninca mecburen solbeke gecti Gallas, normalde sezon basindan beri stoper oynuyordu Toure ile birlikte, istersen diger maclarin kadrolarini bulup da yaz buraya, tek macla inandirici olmuyor! Sampiyonlar Ligini ve Ingiltere ligini takip ettim ve Clichy sakatlanmadan evvel Gallas surekli stoper oynadi, inanmiyorsan burada link var, kapak yerine gitmistir herhalde: Arsenal-Mania.com - Arsenal News and Articles - Gallas to play at left-back for some time yet Ayrica bu da bir evvelki CL'deki mac, bunda da Gallas ortada oynuyordu, buyuk bak bakalim: Thierry's too hot for Porto to handle | the Daily Mail Hatta diger Ingiltere ligi maclarinin da kadrolarini koy bakalim kim hakliymis...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
| |
| | #9 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
birader tek maç yok 2 maç koydum oraya. aç gözlerini bakma şaşı. senin ne tip biri olduğu biliğim için 1 den fazla maç kadrosu koydum ve belirttim. iyi oku. senle polemiğe girecek kadar çocuk değilim. eyw Konu ttarlabasi tarafından (23-10-2006 Saat 16:19 ) değiştirilmiştir.. | |||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | çok saçma konuşuyorsun,ilk önce karşındaki insanlarla doğru konuş.Chivu ajax ta iken sol bekti aynen oleguerin sağ bek olması gibi.Ayrıca sen gallasla muhabbetmi ettin de bu kadar ince detaya kadar biliyorsun ayrılma sebebini? | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |