![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| 2006 2007 Sezonu Bu Bölümde 2006 ve 2007 yıllarına ait karşilaşma yorumlar vs. arşivlenir |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
adam diyo ki chelsea den sol bekte memnun olmadığı için ayrıldı. arsenalde şu an ortada oynuyo. ben de dedim ki ayrılma nedeni 13 numaralı formasının kendisine sorulmadan ballack a verilmesi. gallas şu an da arsenal de sol bek oynuyor. you get it? haha ulan ne adamsınız ya. ben de hata ya çoluk çocuk la muhatap oluyorum. | |||
| |
| | #2 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
, ayrıca benim asıl tepkim forumda böyle seviyesiz bir üslupla konuşulmasına, yoksa bana ne gallas'ın gerçek mevkisinden ve sizin bu konudaki fikrinizden, bir süredir değişik topiclerde inanılmaz seviyesiz ve hakaret boyutunada konuşmalar oluyor...bu ortamda da karşınızdakini aşağılayan bir üslup takınmanız nedeniyle böyle bir mesaj attım... | |||
| |
| | #3 | |||
| |||
| |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sorun değil, anlayışın için sağol... | ||
| |
| | #5 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 38
toprak hacısı!! chelsea-beşiktaş maçında sol bekte mi izledin GALLAS ı kardeşim... | |||
| |
| | #6 | |||
öyle hacısıı falan diye laubali konuşma. | |||
| |
| | #7 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 38
bak kardeşim o maç örnekti sen saçmalıyorsun william gallasın gerçek mevkisi STOPERdir ama gerektiğinde sol bektede oynar misal ibrahim toroman sağ bek oynuyor ama asıl yeri stoper anlatmak istediğim mevzu bu sen başta girmişsin kapak olsun filan önce sen konuşmalarına dikkat et!!!Senin sorunların war belli...Biri çıkıyor ingilizce yazıyı türkçeye cevirebilirim diyor hemen atlıyorsun!!Hacııı ii bak kendine.... | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |