![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | aynen katılıyorum bu oyuncular geniş alanı seven oyuncular ayrıca bobo da oynamalı
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | delgado nezaman oldu yaw hayret bişey
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
| |
| | #4 | ||
| Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben bu delgadoyada uyuz olmaya başladım ,adam manken edasıyla geziyor sezonun yarısı geldi bır numara yok daha
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
| |
| | #5 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | zaten biliyorduk açıklama yapılmıştı | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | delgado nerde varki
__________________ Besiktas JK . | ||
| |
| | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 1. si delgado zaten hiç bir zaman olmadı onun olmaması bişiyi etkilemez..ama i.akının olmaması demek dikine kaleye dogru kimse gidemeyecek demek işte bu kotu zaten zor gol atıyoruz bu işimizi daha da zorlastıracak bole ust duzey bir macta buraktan ben zaten bişey beklemem zaten 1.2 mac hariç ne yaptı ben goremedim rico paşaya cok iş dusuyor bana gore.. 2. olarak kesinlikle bobo ile baslayalım cunku onun biraz calım kaleye gitme gibi yetenekleri var işe yarayabilir. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |