![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| 2006 2007 Sezonu Bu Bölümde 2006 ve 2007 yıllarına ait karşilaşma yorumlar vs. arşivlenir |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #27 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Chivu'nun stoper oldugunu Hollanda'da oturan arkadas soyledi, onu soyleyen onurozgen'e cevap verdim zaten, Gallas ne mevkii oynadigini hem Wenger hem Gallas'in agzindan cikan laflarla gosterdim, sen Wenger ve Gallas'tan iyi biliyorum dersen ona karismam. Ayrica buyur sana o ceyrek finalde Milan'a son dakikada elenen Ajax'in tum kadrosunu vereyim hatta: ----------------Lobont----------------- Trabelsi---Pasanen--Chivu------Maxwell -----Pienaar---Galasek---O'Brien ----vd Meyde------------vd Vaart ---------------Ibrahimovic------- Herkesin sana karsi cikmasina ve dediklerimi dogrulamasina ragmen hala diretiyorsun sirf ego'ndan dolayi, onurozgen'e bak nasil haksizligini dile getirdi, bu kadar zor mu? Istersen cagir JoseKleberson'u sana soylesin Chivu'nun Ajax'ta nerede oynadigini.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |