![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
2006 2007 Sezonu Bu Bölümde 2006 ve 2007 yıllarına ait karşilaşma yorumlar vs. arşivlenir |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Beşikta 2-3 gol atarsa Sakarya'ya merak ediyorum Forza Martinezciler ne yapıcak.Muhtemelen hatalı olmaz onlara göre.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Mazeret belli: Adam Besiktas'a gelmek istiyor zaten, o yuzden yedi, hemen alalim bu kaleciyi!
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM... | |||
![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bize karşı kötü oynarsa tabi enteresan olur,ama ne kaleciler var harika olduğu halde 4-5 yemiş..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 57
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | " SAKARYASPOR İSTANBUL'DA İLK KEZ Beşiktaş ile 0-0 berabere kalan Sakaryaspor, lig tarihinde rakibi karşısında İstanbul'da ilk kez puan aldı. Beşiktaş ile daha önce İstanbul'da yaptığı 10 lig maçında da yenilen Sakaryaspor, bugünkü beraberlikle ilk kez Dolmabahçe'den puanla ayrıldı. " müthiş başarılı bulup toz kondurmadığınız Tigananın eseridir bu başarısızlık. yönetim ve yönetim dalkavukluğu yapanlar gurur duyabilirler artık. | ||
![]() |
![]() | #7 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ ADALET OLMADIKCA ISYAN BITMEZZZ | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |