![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #211 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
|
![]() | #212 | ||
Guest
| 5-1 kazanmamız beni de sevindirdi..en azından uzun bir süre sonra bucaspor gibi bir takıma da karşı olsa 5-1 kazandık...ilkdefa kırmızı kart yediğimize sevindim..çünkü cezası nedeni ile oynayamayacak olması beni mutlu etti..en azından bakisiz bir maç izliyor olacaz...söylenecek şey rakip kötüydü...yediğimiz golde hatamız büyükdü...Delgado süperdi..umarım zorlu maçlarda da resitalini izleriz...söyleyecek fazla birşey yok... | ||
![]() | #213 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Maçı izlemedim ama murat ın kotu performansına üzüldüm 2.yarı ramazanı deniyebilirdi
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #216 | ||
BJK'li artist ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Beyler , buyrun Bucaspor-Besiktas 1-5 http://rapidshare.com/files/655043/Buca_1-5_Besiktas_TK_goller.mpg.html
__________________ Ölümle yaşamı ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramazki ! | ||
![]() |
![]() | #217 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
6 dakikada mı görecek hazır olup olmadığını? bence sakarya maçında sağbekte ali tandoğan ortada ibrahim toraman oynamalı. | |||
![]() |
![]() | #219 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı: ![]() ![]() | |||
![]() |
![]() | #220 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | 72 mb ![]() ![]()
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |