![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| 2006 2007 Sezonu Bu Bölümde 2006 ve 2007 yıllarına ait karşilaşma yorumlar vs. arşivlenir |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #2 | |||
| Guest
| Alıntı:
biz tigana gitsin runje gitsin baki gitsin dediğimizde BJk li değilsiniz diyorlardı...eee gerçek BJK li arkadaşlar bunlar sanırım..çok güzel aynen devam etsinler kardeşim sen boşver...herşey ortada...hala at gözlükleriyle bakmaya devam etsinler.... | |||
| | #3 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
birde sole bir sey var 3 puan gerisinde olabiliriz dua edelim rakiplerde cok puan kaybetti ayrıca sana oynanan futbol yeterli geliyor mu sampiyonluk yarısında bizi goturur mu diyorsun =? veya uefa da bir sey yaptırır mı ? | |||
| |
| | #5 | |||
| Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | |||
| |
| | #6 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | lütfen forumlarda kişileri hedef gösterici yorumlar yapmayalım herkesin yorumuna saygı forumun genel kuralıdır | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 10 kişi kalan sakarya ya İnönü'de bu taraftar önünde bir tanecik bile gol atamıyorsak lütfen taktikten falan bahsetmeyin. Bakın galip gelmekten fark atmaktan bahsetmiyorum. Gol atmak. Bunca para harcanıp alınan futbolcular zayıf ve eksik bir takım karşısında kendi özelliklerini ön plana çıkarıp bir gol bile atamıyorsa yazık. Tamam bende Tigana'nın oynattığı sistemin yanlış olduğunu düşünüyorum ama yıldızlarda bazen ortaya çıkar ve maçı alır götürür. Ben maçı almalarını bıraktım bir gol istiyorum ya. bu Rico, Delgado, Bobo, İ.Akın bu şartlarda bir gol atamayacaksa ne zaman atacaklar . İbrahim Akın'a en çok inananlardan biriydim ama bugün benim için Akın bitmiştir. Tamam sağda oynamış olabilir ama attığı bazı paslarda arkadaşlarının alamaması için art niyetli olarak attığını bile düşünecek seviyeye geldim. Umursamaz bir tavır içindeydi. Birde ben Rico'yla Delgado'nun bildiğimiz o izlediğimiz iyi oyuncular olduğundan şüphe etmeye başladım acaba bize muadilini mi verdiler? Özellikle Delgado'nun yaptığı pas hataları delirtti beni. Napalım kaderimiz KARA Kartallı olmak. Olsun biz yine de tam destek vereceğiz ama biraz iyi oyun bizimde hakkımız. İnşallah birşeyler olurda uefaya harika bir takım izleriz, gerçek Rico'yu Delgado'yu bulur getiririz neredelerse bende utanırım bu dediklerimden. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |